Er Lupin duftende?

September 7

Er Lupin duftende?

Lange stilke af blomster nåde Lupin anlægget. Betragtes som en af de smukkeste blomster rundt, tilføjer Lupin anlægget yndefuld og duftende stænk af farve til ethvert hjem haven.

Fragrance

Lupin er en ekstremt duftende plante. Oprindeligt opkaldt Lupin (hvilket betyder "wolf" på Latin) fordi anlægget var troede at røve frugtbarhed af jorden, er Lupin værdsat for sine blomster, der blomstrer på lange tryllestave i forskellige farver - undertiden så længe 3 fødder skønhed. Det er også værdsat for sine intense duft; nogle lilla Lupin sorter, eksempelvis lugter drue soda.

Om Lupin

Lupin består af mere end 200 separate sorter. I USA, den vokser naturligt fra Arktis til Californien og endda i ørkener i Arizona og Texas (bluebonnet, staten blomsten af Texas, er en Lupin). Medlem af familien ært, Lupin ikke berøve jorden af næringsstoffer; det faktisk forbedrer det ved fastsættelse af kvælstof niveauer.

Voksende Lupin

En flerårig plante, Lupin kan også vokse som en årlig. Det blomstrer i fire til fem uger i forsommeren. En hårdføre arter, Lupin har selv dyrket fra frø, der frøs i Arktis 10.000 år siden. Lupin er også meget giftige.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com