Hvordan til at forberede en udendørs familie Picnic

September 7

Om sommeren er et godt tidspunkt for familie udflugter, og en familie picnic er en god måde at få alle sammen til at dele noget mad og sjov. Hvis du planlægger at have en familie picnic, der findes måder at forberede at gøre begivenheden en mindeværdig oplevelse for alle involverede og gør tingene gå glat. Denne artikel vil undersøge hvordan man kan forberede en udendørs familie picnic.

Instruktioner

•Find ud af, hvem der kommer til picnic. Sende invitationer, enten verbalt eller med en hurtig bemærkning. Få svar ved at bede om et svar inden en bestemt dato. Finde ud af, hvor mange børn vil komme og hvor mange voksne. Afgøre, om nogen af dine gæster har særlige behov, såsom ældre mennesker har behov for mere komfortable siddepladser.

•Decide hvilken type at sidde og spise accommodations du vil have. Hvis du har otte gæster eller mindre, kan du få en dejlig udendørs havebord med paraply sæder, op til otte. Du kan altid få børn sidde ved et mindre bord, som et ekstra kort tabel du havde i kælderen. Du kan beslutte at have folk sidde på udendørs camping stole og holde deres mad i deres omgange, men det er meget pænere at rent faktisk har en tabel, når spisning.

•Arrange siddepladser til gæsterne. Overveje skygge. Før dagen for picnic, lære hvor skyggen vil falde i din værftet i løbet af picnic. Hvis det bliver en varm dag, prøv at placere siddepladser i skyggen, eller i hvert fald nogle af siddepladser. Hvis det er en køligere dag, kan folk ønsker at sidde i varmen fra solen.

•Tillad plads til at bevæge sig og spille. Ingen ønsker at sidde stille i timevis på en picnic, især børn. Sørg for at du har plads til folk til at bevæge sig og deltage i aktiviteter. Hvis du ikke har en stor nok værftet, kunne du overveje at have picnic i en park, der har picnic-borde.

•Hav aktiviteter til rådighed. Hvis der er børn, har alderssvarende spil og legetøj klar til at spille med. Yngre børn kan nyde store hoppende bolde, badminton sæt med et lille net, whiffle bold og hula stålbøjler. Ældre børn og voksne kan lide kroket, volleyball og hestesko. Brætspil, selv Dam eller skak, er en mulighed, hvis det er køligere og solen ikke er ude. Du vil måske en særskilt tabel for dette bortset fra den ene mad vil blive serveret på.

•Hav noget god mad og en måde at tilberede det. Baseret på dit budget, beslutte, om at gå med hotdogs og hamburgere, eller sådan noget dyrere grillet kylling og ribben. Omfatter salat, grøntsager som grillet asparges eller majs på cob, og en dessert. Hvis du ikke har en grill, kan du låne en eller hente en billig en. Du kan normalt finde en anstændig gasgrill for under $150 på steder som Walmart eller Home Depot. Glem ikke propan.

•Pick ud og Køb drikkevarer. Beslutte, om denne begivenhed vil være alkohol fri eller omfatter øl og vin kølere. Vin er en mulighed. Vælge andre drikkevarer baseret på vejret. I ekstrem varme, saftevand og aromatiseret vand vil være store valg, samt iste. Nogle gæster vil altid foretrække soda. Kende dine gæster præferencer før tid.

Tips & advarsler

  • Comfort går en lang vej i glædeligt deres gæster. Tænke på dette, når du beslutter dig for hvilken type af siddepladser vil være tilgængelige, mens folk spiser, og hvor folk vil bruge tid efter at have spist.
  • Forvent ikke folk til alle lade du kender til tiden, uanset om de kommer til picnic. Du kan have at gøre flere telefonopkald at kontrollere status for din inviterede gæster.
  • Ikke forvente mange mennesker til at dukke op til tiden til din indsamling. Forvente omkring en halv time til en times sent som et gennemsnit for hvornår folk vil ankomme.
  • Kontroller, at du synes om mulighed for regn. Du skal have alternativer såsom indendørs bænke og borde, eller endda en stor veranda folk kunne bruge mens det regner. Tænk på regnvejrsdag aktiviteter så godt, fordi de fleste ikke ønsker at spille volleyball i en regnskyl.
  • Hvis du planlægger at tjene alkohol og der vil være børn på picnic, Sørg for du har en måde at overvåge alkoholen og der drikker den.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com