Hvor meget Stone har jeg brug for min gårdhave Base?

September 7

Hvor meget Stone har jeg brug for min gårdhave Base?

Mængden af sten kræves for en gårdhave base varierer afhængigt af de belastninger, der skal være forsynet med gårdhave floor. Gårdhaven gulve, der oplever kun lys mund trafik kræver et forholdsvis tyndt base lag, kræver gårdhaven gulve, der modtager tung fod og lejlighedsvis udstyr trafik tyk base lag. Når du kender den rette tykkelse for din terrasse sten base lag, er du et skridt væk fra beregningen af den nødvendige mængde af sten.

Lys mund trafik

Terrasser beregnet til lys mund trafik kræver en grus base lag omkring 4 inches tyk. Sigt lette mund trafik generelt gælder boligarealer og kan omfatte lejlighedsvis transport af små værftet udstyr, såsom plæneklippere, på tværs af gårdhaven overflade. Bygherren skal tilføje tykkelsen af patio base sand lag, tykkelsen af gårdhaven gulve materiale og den gulvmateriale fremspring ovenfor lønklasse til den samlede dybde af udgravning. Patio base sand lag er ca 1/2-inch til 1 tommer tykke, og gårdhaven gulve udvide mindst 1/4-inch ovenfor lønklasse.

Tung trafik

Til støtte for hyppig, kraftig mund trafik og transport af store landskabsmæssige udstyr, f.eks. traktorer, skal en gårdhave base indeholde en ca 6-tommer-tykke lag af grus. Tunge mund trafik omfatter offentlige terrasser og hyppigt anvendte kommercielle rum. For at imødekomme køretøjer, skal en gårdhave base omfatte en 12-tommer-tykke lag af grus. Når du installerer tyk gårdhave base lag, bør builder gradvist tilføje grus i 3-tommer til 4-tommer lag og tamp materialet mellem installationer.

Beregning af sten krav

Bygning materialer leverandører sælger typisk gårdhave base materialer som sten og sand, af den cubic yard. Den forenklede ligning til beregning af cubic område er: længde ganget med bredde ganget med højden. Hvis du begynder med målinger i inches, opdele målingerne med 12 for at konvertere dem til fødderne. Efter beregning af samlet cubic området i basislaget grus eller sand dividere resultatet med 27 til at finde den samlede cubic yardage; 27 kubikfod er lig med én cubic yard. Tilføje ca 10 procent til din samlede cubic yardage at kompensere for jordpakning som følge af stampning.

Basislaget Installation

Basislaget installation består af tre separate processer: udgravning, grus installation og sand installation. Mens håndværktøj er nok for lille gårdhave baser, udgravning udstyr, såsom læssemaskiner, reducere den tid og indsats, der kræves til at gennemføre store udgravninger. Efter udgravningen komprimeret jord ved manuel sikret mod manipulation eller maskine. Desuden dækker mange bygherrer base's jord med ukrudt-blokerende landskab stof. Bygherrer hæld og tamp grus i ca 3-tommer til 4-tommer lag. Endelig, en 1/2-inch til 1-tommer lag af sand giver en glat overflade til installation af færdige gulvbelægning materialer. For at udjævne sand, tegner bygherrer en lige bord, kaldes en afretningslag på tværs af sand's overflade.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com