Gulv voks fjernelse tip

November 1

Gulv voks beskytter dit gulv overflade fra slid og ælde, men med jævne mellemrum skal du fjerne lag voks for at genanvende dem. Gamle voks bliver nusset og holder på skidt og snavs. Check etiketten for gulv voks stripper du agter at bruge til at sikre, at det er formuleret for dine gulve. Vinyl, linoleum og hårdttræ gulvbelægning alle kræver forskellige typer af kemikalier til at fjerne voks.

Før stripning gulv voks

Før du anvender nogen voks stripping kemikalier til dit gulv, feje eller støvsuge grundigt. Moppe gulvet efter typen af gulve og tørre gulvet helt. Ren gulvet omhyggeligt for at give de kemiske strippere den bedste chance for at fjerne alle voks. Test din kemisk stripper løsning på en iøjnefaldende del af dit gulv, før du anvender det til hele gulvet.

Kemikalier, der anvendes til at fratage gulv voks er stærkt ætsende; Sørg for at du ventilere området godt, og bruge handsker, en maske og øjet beskyttelse. Sørg for at du har alle de elementer, du bliver nødt til at rense dit gulv, før du begynder.

Ved hjælp af Stripping opløsningsmidler

Altid forberede og bruge kemiske stripping løsninger i henhold til fabrikantens anvisninger. Anvende stripper på gulvet i små områder ad gangen. Tillad kemikalier til at sidde på gulvet i 5-10 minutter at tillade dem at arbejde på voks før du krat. Hvis du tilføjer ikke nok kemisk stripper på gulvet og det begynder at tørre, kan du tilføje mere til gulvet.

Skylning

Skyl dit gulv mindst to gange efter at fjerne gulv voks. Du kan bruge mere vand i løbet af den første skylle; ekstra skylninger bør være tørrere. Sørg for at ændre skyllevandets ofte mens skylning gulvet. Skylning sikrer, at du ikke lader nogen snavs eller snavs på gulvet. snavs tilbage på gulvet kan blive forseglet under den næste lag voks. Skylning fjerner alle de kemisk stripper så voks ikke interagerer med det når du genanvender. Tørre gulvet helt før du tilføjer alle voks eller andre finish på gulvet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com