Bolig tennisbane Installation

September 7

En bolig tennisbane er en sjov rekreative tilføjelse til et hjem. Konstruere en professionel kvalitet tennisbane kræver stor dygtighed og planlægning fra bygmesteren. Rigelig plads--er mindst 7.200 kvadratfod så de ikke krampe webstedet eller hus--blot en af kriterierne. Der er også andre vigtige faktorer, der går ind i at vælge og opbygge en bolig tennisbane. Professionelle bygherrer konstruere tennisbaner, når ejeren beslutter, hvilken type er nødvendig. En tennisbane typisk tager mellem fire og seks uger til at bygge.

Tillade

Mens specifikke bygningsreglementer og love varierer fra stat til stat, i langt de fleste områder skal du ansøge om tilladelse før konstruere en bolig tennisbane. Godkendelsesansøgninger er tilgængelig fra din lokale afdeling af tilladelser og kontrol. I de fleste tilfælde, vil du skulle attestere kvaliteten af materialer bliver brugt og acceptere bestemmelser såsom inspektioner hvis VVS linjer er forstyrret og/eller nedklassificeringen jord, hvis jord er forstyrret.

Overflade

En af de vigtigste punkter at overveje, er slags overflade du ønsker retten til at have. Tennis er spillet på mange overflader og bolig tennisbaner kan bygges på et fast underlag som græs, en langsom og tung overflade som ler eller en syntetisk overflade. Hvis du planlægger at gennemføre turneringer, skal du også tage ekstra omhu for at sikre, at konstruktion tåler stort pres. Hvis retten er til lejlighedsvis brug, kan meget sofistikeret og robust materiale ikke være nødvendig.

Klima

Geografiske forhold spiller også en afgørende rolle i stand og holdbarhed af domstolene. Hvis du planlægger at bygge en udendørs domstol i et område hvor der er sne eller frost om vinteren, du skal overveje dette i opbygningen af Domstolen. Visse materialer som ler, kan være mere modtagelige for skade fra vejrliget. Udendørs kan desuden ikke være nyttige på alle i løbet af vinteren i koldt klima, så hvis du har pladsen i dit hjem, en indendørs domstol er værd at overveje.

Omkostninger

Omkostningerne er også en vigtig faktor. I 2010, den gennemsnitlige pris er $30.000, men omkostninger kan variere mellem $22.000 og $55.000. Disse omkostninger omfatter også ikke belysning og siddepladser hvis de kræves. I 2010, belysningsudstyr for en domstol starter ved $9.000.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com