Sådan Care for en indendørs Majestæt Palm plante

September 7

Ravenea glauca er en indfødt i Madagaskar, der vokser godt indendørs. De fleste steder i USA har ikke klima i sine indfødte vækststeder, så vokser indendørs er den eneste mulighed. Håndfladen vokser med fronds strækker sig fra en enkelt kuffert og når højder mellem 10 og 15 fødder når dyrket i yderområder i en container og op til 20 eller 30 fod i jorden. Disse palms kan være rodet-ud hvis de ikke er omhu nemlig ordentligt.

Instruktioner

•Plant Majestæt håndfladen i en beholder, der er mindst to gange størrelsen af dens rod masse. Fyld beholderen med en blanding af lige dele af sand, humus, perlite, strimlet fyrretræ bark, afdæmpet sphagnum og pimpsten. Fjerne nok jorden for at gøre plads til at begrave root masse og derefter indstille anlægget på plads. Centrere palm i beholderen og tilsættes nok af jord blandingen til at dække rødderne.

•Kapacitet Majestæt palm umiddelbart efter plantning. Tilsæt mere vand, indtil du ser det afløb fra bunden af puljen. Holde jorden fugtig, men ikke våd for de næste par uger, mens anlægget vænner sig til sine nye omgivelser. Bremse vanding til en gang om ugen og mætte jord til rødderne af anlægget.

•Fertilize palm tre måneder efter plantning. Brug en blanding med et forhold på 3-1-3 efter fabrikantens anvisninger. Tilføje gødning en gang i midten af foråret og igen i sommeren. Sørg for formlen også indeholder magnesium og andre mikro-næringsstoffer som kobber, jern, mangan, svovl og zink. Denne palm reagerer godt på en årlig dosis af Epsom salte for sin magnesium krav.

•Prune palm kun når fronds bliver brune. Klip fra de brune blade med sakse og derefter vente, indtil resten af bladet tørrer ud før du forsøger at fjerne den.

•Grow Majestæt palm i en solrig plet og holde temperaturen på omkring 80-85 grader Fahrenheit. Flytte anlægget uden for i sommermånederne og bringe indendørs når temperaturen falder. Slå palm beholder en kvart omgang hver måned for at afdække forskellige sider for sollys.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com