Over jorden Pool rengøring

September 8

Spænding ved at eje en pool er ying til vedligeholdelse yang. Der opnås balance, harmoni og rene svømning vand gennem engagement, engagement og overholde nogle enkle teknikker--tilføje kemiske, kører en filter og fjerne udenlandske debris.

Kemiske

Den vigtigste kemiske til rengøring en pool er klor, som sanitizes vandet. At holde poolen vand ren tjener to formål. Første, klar, ren vand er visuelt tiltalende og indbydende. Andet, beskidt vand udgør en sundhedsrisiko for svømmere. For korrekt vedligeholdelse, skal klor-niveau ligge inden for et bestemt interval. For lille klor og alger vokser; for meget vil udsætte svømmere til skadelige kemiske eksponering (klor er ætsende). For at regulere pool kemikalier, købe en testkit fra en lokal pool levering butik. Også, de fleste pool levering butikker vil teste vand bringes til butikken (blot hælde et par ounces i en tom vandflaske). Hvis klor niveauer læsning for højt, tilføje mindre klor i vandet. For lavt er en indikator til op til daglig tildeling. Som en sikkerhedsforanstaltning, aldrig tilføje kemikalier til en besatte pool.

Kør filteret

Når vandet har været korrekt desinficeret med kemiske, så vandet skal være ordentligt filtreret for at holde det krystalklart. Filtre bør køres dagligt fra fire til otte timer, afhængigt af mængden af vand i poolen og kapaciteten i filter-system. Konsultere filter producentens anbefaling. Hvis papirarbejde er mangler eller er ikke tilgængelig, så spørg på en lokal pool levering butik for rådgivning.

Fjerne udenlandske snavs

Der er to mand måder til at fjerne snavs fra en pulje--skumme og støvsugning. Hulske, der ligner en krydsning mellem en sommerfugl net og en tennis ketsjer, fjerner blade, bugs og andre uønskede elementer fra overfladen af puljen. Ved hjælp af en udvidelse pole holder en hulske toppen af poolen ren. Vakuum udlæg holder gulvet i poolen, rene og attraktive. "Robot" støvsugere er tilgængelige for over bassiner, som tilslutte op til filter-system. Mange over jorden pools er dog lille nok, at en manuel støvsugning kan sandsynligvis gøres på omtrent samme tid som det tager for at tilslutte en automatiseret system. Manuel støvsugning kræver en udvidelse pole med enten en vakuum hovedet tilsluttet filtersystem via en slange; eller en vakuum hovedet tilsluttet en haveslange og filterpose. Begge systemer fungerer godt for at øse op bidder af snavs og små klippestykker, der gør deres vej til bunden af puljen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com