Sådan hæves elefant hvidløg

September 8

Elefant hvidløg (Alliumampeloprasum) er to gange størrelsen af eventuelle andre hvidløg. En pære kan måle 5 inches tværs og kan veje så meget som et pund. Elefant hvidløg er også den mildeste hvidløg, med en smag og udseende ligner en porre. Elefant hvidløg er ikke svært at vokse i hjemmet haven og bør plantes før den første forventede frost i dit klima. Plante elefant hvidløg i efterår eller tidlige forår.

Instruktioner

•Forbered en plantning spot hvor jorden afløb godt. Selvom elefant hvidløg vokser i delvis skygge, gør den bedst i fuld sollys. Spade i jorden til en dybde på 10-12 inches, så rake i 3 til 4 inches af kompost eller godt rådnet manure.and en afbalanceret granuleret gødning med et forhold som 10-10-10. Brug 1 til 2 pounds af gødning for hver 100 kvadratfod havearbejde plads.

•Kontrollér en lavvandet grøft med hjørnet af din hakke. Bryde en elefant Hvidløg pære i individuelle nelliker og plante nelliker 1 til 2 inches dybt i jorden, med de spidse ender. Tillad 8 til 10 inches mellem hver pære. Sprede 2 til 3 inches af muld over plantning område for at beskytte planterne i vintermånederne.

•Kapacitet elefant hvidløg umiddelbart efter plantning. Give hvidløg 1 tommer vand hver uge i varmt, tørt vejr. Tilbageholde vand når de løvet begynder at dø og bliver gul i juli eller August.

•Fertilize planter et andet gang en måned efter plantning, ved hjælp af den samme granuleret gødning, som du brugte på plantning tid. Reducere antallet af ansøgning til 1 pund gødning for hver 100 kvadratfod af voksende plads.

•Harvest elefant hvidløg når løvet dør og bliver brun i sensommeren. Grave hvidløg med en haven gaffel eller pitchfork. Grave omhyggeligt for at undgå at beskadige pærer.

Tips & advarsler

  • Køb elefanten hvidløg pærer på en havecentre eller børnehave. Undgå plantning pærer fra købmand, som pærer ikke kan være passende for din klima. Plant de største nelliker, da større nelliker resultere i større elefant hvidløg.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com