Hvordan til at stabilisere notering træer

September 9

Glatte skæve eller notering træer med stakes, reb og tålmodighed. Denne metode understøtter en ung træ mens rodsystemet udvikler sig tilstrækkeligt til at holde træet på plads. Almindelige årsager til skæve omfatter et stort udhæng, der fanger vinden eller en træstamme, der er for små til at støtte den øverste vækst.

Instruktioner

•Kontroller en aktiepost i skrot tømmer mindst 18 tommer ned i jorden omkring 18 inches fra træstamme. Indsats kan placeres på kanten af hullet gravet til udplantning træet hvis det stadig klart. Placere en indsats på den fremherskende vind side for stiklinger med kufferter mindre end 2 inches i diameter. Sted tre stakes lige rundt om træet for enhver større unge træ.

•Tie lys 1/4-inch reb til bålet. Læg rebet i et segment af blød slange og pak det omkring træet om halvvejs op i bagagerummet. Træk reb lige så stram fra hver retning. Træstamme bør have et par inches give men reb skal holde det sikkert nok, at bunden af træet ikke bevæger sig.

•Kontrollér træet hvor overdækket reb ombrydes omkring stammen på månedsbasis. Kontrollere for eventuelle skader på bark. Erstatte polstring omkring rebet, hvis det er slidt.

•Tag indsatserne og reb efter omkring et år. Hvis træet stadig hælder, nulstille ny reb i passende længder til at holde træet i den korrekte position.

Tips & advarsler

  • Jo mere beskyttet den plantning site, jo mindre behov for stakes. Et træ i et hjem landskab situation med lille udsættelse for kraftig vind almindeligvis vil ikke kræve opbinding, hvor et træ i en åben park indstilling næsten helt sikkert gavn af satsningen på plads.
  • Stakes efterladt på stedet for længe kan resultere i større kuffert vækst i toppen af træet end i bunden, som i sidste ende svækker træet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com