Hvordan til at rense skimmel fra en badeforhæng

September 9

Badeforhæng i dit badeværelse er en af de letteste steder for skimmel til at vokse. På grund af fugt i badeværelse og folder i gardinet, selv, kan det få meget mugne meget hurtigt. Men fordi det er lavet af nylon, det er meget let at rengøre.

Instruktioner

•Indstil om tæppet er værd at redde. Badeforhæng er relativt billige, og mens rengøring en periodisk kan være temmelig nemt, undertiden det bare ikke det værd. Kig i bunden af tæppet og hvis det mildt farves med skimmel, er det værd rengøring. Hvis det er farvet til det punkt, at det eneste, du kan se er skimmel, og den oprindelige farve i tæppet er helt dækket, er det tid til et nyt gardin.

•Rinse gardin med varmt vand. Det er simpelthen at løsne noget snavs eller snavs, der ikke er mug fra tæppet. Varmt vand og din behandskede hånd er nok til at løsne noget, der vil komme i vejen for din rengøring.

•Kontrollér blegemiddelopløsning. I en ren sprayflaske, blande lige store mængder af blegemiddel og vand. Luk spray flaske top stramt og ryste for at kombinere.

•Spray blegemiddelopløsning på formen. Strække tæppet, så der er ingen folder. Slukke enhver område synligt påvirket af skimmel med blegemiddelopløsning. Bære handsker mens du gør dette, så din hud forbliver uskadt. Når du er færdig, forlade blegemiddel på 10 til 15 minutter.

•Rinse gardin med vand og gå over områderne du sprøjtes med en svamp til at fjerne eventuelle endelige rester af mug.

•Prevent yderligere skimmel. Efter du brusebad, holde badeværelsesdøren og hvilken som helst vinduer åbne i 15 minutter og strække badeforhæng. Ved at holde forhænget lukket, er vandet i folder ude af stand til at fordampe.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com