Sådan Stop spildevand fra duftende

September 9

Spildevand lugt i en husholdning kan skyldes en brudt dræning rør og skal behandles lige med det samme. Hvis du har en spildevand lækage, konsultere en professionel blikkenslager. På den anden side, hvis du har stillestående vand, der udsender en dårlig lugt inde i rørene, fordi de ikke er brugt meget, kan du rense afløb ved hjælp af nogle enkle materialer og redskaber.

Instruktioner

•Kontrollér afløb for lækage ved at åbne låget på toilettet og søger for at se, hvor vandet stående. Hvis der er en spildevand lækage, vandet bliver stående under afløbet tilbage læbe og det er mest sandsynligt, siver gennem denne region. For at opspore den region, hvor vand er utæt, konsultere en blikkenslager.

•Undersøg sump pumpen for stillestående vand. Stillestående vand vil give en dårlig lugt, der svarer til en kloak lugt. Vandet i pumpen skal tømmes regelmæssigt, når det bliver fuld.

•Treat afløb med blegning agent ved at hælde 2 kopper af bleaching powder i hver afløb og toilet i huset.

•Flush afløb og toiletter med vand. Hæld 2 kopper af mineralsk olie i hver afløb og toilet. Mineralsk olie er et naturligt absorberende og dette skridt skal gentages én gang hver 2-3 måneder.

•Fyld en sprayflaske med hvid eddike. Hvid eddike er en naturlig ikke-giftige lugt neutralizer. Spray eddike på overfladen af spildevand. Tillad eddike til at suge ind i overfladen og fjerne lugten. Endelig, skylle vand gennem afløbet eller toilet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com