Kan Pine Bark Mulch dræbe andre træer?

September 9

Fyrretræ bark mulch er en fælles bioklip produkt og et biprodukt af træindustrien. Det har mange fordele, såsom bevarelse fugt og forbedre jordbundens tilstand. Når de anvendes korrekt, kan det udgør ingen trussel mod andre træer og faktisk reducere forekomsten af soilborne sygdom, samt beskytter træer mod vinter skader.

Fyrretræ Bark sammensætning

Fyrretræ bark mulch er lidt surt, men ændrer ikke ved jord kemi, ifølge Linda Chalker-Scott i Washington State University. Woody Dækningsmateriale kan undergå kemi ændringer, da de nedbrydes, men disse ændringer påvirker ikke jorden. Fyrretræ bark mulch indeholder ikke kemiske egenskaber, der forårsager skader på træer. Det kan midlertidigt nedsætte tilgængeligheden af kvælstof i jorden, men ikke i store nok mængder at beskadige træer. Anvende kvælstofgødning eller et lag kompost under barkflis, hvis kvælstof mangel er en bekymring.

Doseringen

En 3 - til 4-tommer lag af fyrretræ bark mulch er tilstrækkelig til at undertrykke ukrudt vækst og regulere jordtemperaturer. I meget kolde områder, skal du anvende en 6-tomme lag om vinteren. Ikke mound fyrretræ bark barkflis omkring stammerne af træer, men efterlade en 4 - til 6-tommer område af jorden fri for barkflis omkring bunden. Hvis barkflis anvendes for tæt på træet, kan det kvæle rødderne. Barkflis kan også havnen markmus eller insekter, der lever af træer, hvis mulched for tæt. Fyrretræ bark mulch kan blæse væk i vinden. Genanvende det hver 2 til 4 år, for at opretholde den korrekte dybde.

Toksiner

Forkert opbevaret fyrretræ bark mulch kan udlede alkohol eller ammoniak på grund af mangel på ilt under nedbrydning. Dette er mest sandsynligt, at forekomme, når barkflis blev opbevaret i store bunker. Barkflis udvikler en off-lugt ligner eddike, ensilage eller ammoniak. De store mængder af giftige kemikalier, der findes i denne barkflis kan beskadige eller dræbe planter. Fyrretræ bark mulch bør have en sød, woody lugt. Må ikke købe barkflis med en ubehagelig lugt.

Svamp

Svampen kan udvikle sig på pine bark mulch som en del af den naturlige nedbrydning. Svampe kan vises som små, skålformede vækster, Slim eller svampe. De gør ikke ondt planter eller træer, men kan være skadelige, hvis spist. De kan også plette hårde overflader eller har en ubehagelig lugt. Fjern og kassér svampene og rake barkflis lejlighedsvis at modvirke deres vækst.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com