Sådan Stop lugte fra krybekælder

September 9

Gennemsøgning mellemrum er områder under et hjem, som er lidt vanskelige at få adgang til. De normalt har snavs gulve og kan være så lavt som ene fod fra gulv til loft. Gennemsøgning mellemrum havnen ofte skimmel og meldug. Disse biologiske vækster bosætter sig i en krybekælder og til sidst starte udsender muggen lugt. For at stoppe disse lugte, skal du finde en måde at få adgang til rummet og derefter gøre det mindre gæstfrie for skimmel og meldug.

Instruktioner

•Tør ud krybekælder med ventilatorer eller affugtere. Ifølge webstedet kælderen spørgsmål var gennemsøgning mellemrum traditionelt udluftet med udeluft. Hvis dette er tilfældet med din krybekælder, blokere ventilen ved at placere tunge plast over det.

•Træk ud og erstatte meldug eller skimmelsvamp-dækket isolering. Dette vil fjerne mange af sporerne, der spredes de biologiske vækster, der til gengæld producerer lugt. Også, hvis isoleringen er gennemblødt, det vil ikke tørre let.

•Få ind i krybekælder, hvis det er muligt, og rense enhver husdyrgødning kan du finde. Disse kan også bidrage til lugten. Sørg for at bære beskyttelsesdragt, handsker og en maske mens håndtering af disse materialer.

•Installer en plastik dampspærre på gulvet i en krybekælder. Fastgør det med hæfteklammer til hver væg. Dette vil forhindre fugt i at komme af jorden, som vil forhindre mug og meldug i rummet.

•Sæt en luftrenser i en krybekælder til at neutralisere enhver lugt, der kan forblive. Dette vil også hjælpe med at opklare nogen allergener og toksiner fra luften.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com