Bedste måde at rense en flisegulv

September 9

Flisegulve giver ethvert rum et lyse og færdige udseende. De indsamler også skidt og snavs på daglig basis. Pleje af din flisegulve er en regelmæssig husholdningsbrug job, der undertiden kan være skræmmende. Hvad man skal bruge, eller hvad man ikke skal bruge dem, kan skabe forvirring og frygt. Tag gætterier ud af rengøring din flisegulve med et par nemme tips.

Vælge de rigtige værktøjer

Rengøringsredskaber, du bruger på din flisegulv gøre hele forskellen. Vælge en blød børste kost for forudgående rensning. Stivere fejekoste kan faktisk ridse din flise og føre til revner. Du skal kunne bøje af børster af din kost nemt fra siden. Undgå halm koste. Deres bunde er ujævn, tvinger du trykker på hårdere ned på overfladen.

Vælg en bomuld-topped moppe til fugtig rengøring eller en mikrofibermoppe uden krat strip. Dette vil forhindre enhver chance for at skrabe eller skræmme. De fleste svamp mops har hårdt udsatte områder. Disse områder kan forårsage mørke mærker og huljern.

For at få i stramme hjørner, brug en blød tandbørste eller et barns tandbørste. Sørg for, at det er ren, og helst nye. Et barns tandbørste har en mindre håndtag, hvilket gør det lettere at manipulere i små rum.

En simpel hvid bomuldsklud vil arbejde i stedet for en moppe. Blot tørre dit gulv i en cirkulær bevægelse. Denne metode kræver mere fysisk aktivitet, men eliminerer enhver bekymring for at skade dine gulve.

Vælg den rigtige renere

Bruger forkert renere kan sløve din skinnende, flise gulv. For at opretholde det skinnende look, bland hvidt destilleret eddike og varmt vand i forholdet på-til-tre og forsigtigt røre. Moppe som sædvanlig. Ændre dit vand, når det bliver mørkere, eller når du kan se snavs, når du vride din moppe. Denne billig og simpel blanding vil fjerne snavs, mens de forlader gulvet med en upåklagelig glans. Hvis du er generet af lugten, skyl dine gulve med varmt vand.

Advarsler

Din flisegulv er ikke konstrueret til at modstå klor blegemiddel. Blegemiddel kan nedbryde den no-voks finish, efterlader den kedelig og alderen. Dette kan føre til revnedannelse. Sammen med blegemiddel, kan fuld styrke kommercielle rengøringsmidler beregnet til bordplader og dræn også skade gulvbelægning. De fleste af disse rengøringsmidler indeholder slibemidler, ammoniak eller blegemiddel, hvoraf ingen er korrekt til rensning af fliser. Læs kørselsvejledning på alle produkter før du bruger dem til at moppe, som selv de beregnet til gulve normalt skal fortyndes med vand.

Brug ikke fjernelse af pletter værktøjer. Den slibende fibre kan fjerne de finish og form små ridser. Disse ridser tillade snavs, snavs og bakterier til at samle, i sidste ende fører til en beskidt udseende.

Før du bruger en industriel scrubber, Læs omhyggeligt alle anvisninger. Rengøring løsning designet til maskinen kan indeholder skrappe kemikalier designet til at dræbe mug, mug og jord-i snavs. Disse stoffer er ikke sikkert for din flise. Hvis du ønsker at bruge en industrimaskine, konsultere udlejning agent om at bruge din egen eddike og vand løsning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com