Hvordan til at dræbe hvepse med en Spray lim

September 9

Hvordan til at dræbe hvepse med en Spray lim

En hveps reden i en gård eller tæt på et hjem kan udgøre en fare for voksne, børn og kæledyr både og kræver fjernelse hurtigst muligt---, især hvis nogen af mennesker er allergiske overfor hveps venom. Der er mange forsøgt og sand metoder for at dræbe hvepse---skydning reden med en spray lim blandt dem. Hvepse blive belagt med klæbemiddel og dø, og materialet også træsko i reden indgangen, forhindrer enhver hvepse vender tilbage til reden fra at komme.

Instruktioner

•Plan en flugtvej. Hvis reden er nær en indgang i hjemmet, brug ikke denne indgang til at vende tilbage til ly i tilfælde af eventuelle hvepse følge efter den første sprøjtning. Bruge en anden indgang, eller finde en anden måde at læ væk fra reden.

•Wait om aftenen, da fleste af hvepse har vendte tilbage til reden til at hvile for natten. Skal ikke vente indtil solen er helt ned, selv, fordi du ikke ønsker at arbejde i mørke. Det ideelle tidspunkt at sprøjte er når aktivitet har slået sig ned uden for reden. At evakuere de omkringliggende område af alle andre mennesker og kæledyr.

•Tag på lag af tykke tøj, beskyttelsesbriller, tykke handsker og en fælles landbrugspolitik. Disse elementer giver beskyttelse i tilfælde af eventuelle hvepse flygte fra reden, før det er sprøjtet. Brug gaffatape til at binde og forsegle handsker, ærmer, bukser og sko til at forhindre hvepse fra at komme i tøjet.

•Approach reden omhyggeligt så hvepse er ikke forstyrret og komme ud. Skyde reden med spray adhesive begyndelsen med indgangen til reden, og fokusere stærkt på dette område. Hvepse, der forsøger at forlade reden vil blive belagt med klæbestof, umuliggør flyvning. Som hvepse forsøger løbende at forlade reden, indgangen bliver tilstoppet og i sidste ende er forseglet lukke med hvepse, der forsøger at flygte.

•Spray resten af reden generøst. Hvis nogen hvepse forsøger at vende tilbage til reden kort før limen tørrer, limen vil overholde hveps til reden og hvepsen vil dø.

•Lad området hurtigt, da enhver hvepse, der ikke var inde i reden vil blive rasende og forsøger at forsvare deres territorium. Vent mindst 24 timer før han vendte tilbage til omegnen. Nærme sig reden med forsigtighed og mens iført sikkerhedsbeklædning. Hvis der er stadig hveps aktivitet omkring reden, vente længere på at fjerne og kassér den. Når hveps aktivitet er ophørt, fjerne og bortskaffe reden ved at binde det stramt i en tyk affaldssæk eller brænde det.

Tips & advarsler

  • Denne metode bør ikke anvendes til at dræbe bier. Dette er effektivt i en hveps reden, fordi indgangen til reden vil blive tilstoppet med døde hvepse og forhindre nogen fra ankommer til eller forlader reden. Bier vil spise ligene af deres døde reden kammeraterne, der tilstopning indgangen, så de kan få ud af at hive og fortsætte med at trives.
  • Konsultere din læge før behandling af hive-filen til at diagnosticere eventuelle allergi overfor hveps venom. Hvis du er overfølsom, bør du ikke håndtere reden overhovedet, da kontakt med hveps gift kan forårsage alvorlig skade eller død. Kalde en professionel skadedyrsbekæmpelse flyttefirma for at tage sig af problemet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com