Hvordan til at plante med jordbær krukker

September 9

Hvordan til at plante med jordbær krukker

En jordbær krukke er ler, plast eller keramik container, normalt 2 fod høje eller derunder, med flere plantning lommer forskudt omkring ydersiden af beholderen. Jordbær krukker er praktisk, fordi de giver mulighed for gartnere at dyrke flere jordbær planter i et lille rum. Fordi jordbær planter har lavvandede rødder, de har tendens til at gøre godt i jordbær krukker. Som et resultat, har du lækre, saftige bær ved hånden uden behov for bøjning, duknakket, lugning eller lugning. Jordbær krukker er også nyttige for plantning urter eller andre små planter.

Instruktioner

•Purchase jordbær planter til din jordbær krukke. Juni-bærende jordbær som solopgang eller Delite producere en afgrøde af bær, der holder i flere uger i juni. Everbearing jordbær, herunder Fort Laramie eller Ozark skønhed producere bær i juni og igen i sensommeren. Dag-neutral jordbær som hyldest eller Tristar, som ikke er afhængige af dag længde, producere bær i det meste af sommeren.

•Dæk drænhul i bunden af jordbær krukken med et stykke stof, mesh skærm eller et papirfilter kaffe at forhindre pottemuld fra vask gennem hullet.

•Pour en pose med friske kommercielle potning mix i en spand. Bruge nok kommercielle potning mix for at fylde din jordbær krukke. Selvom du kan lade pottemuld i posen, bliver en spand nemmere at håndtere som du fylder dine jordbær krukke. Kombinere to eller tre store håndfulde af kompost i potning mix, eller tilføje en afbalanceret, tid-frigivet gødning ifølge specifikationerne på beholderen.

•Fyld jordbær krukken med pottemuld blandingen op til bunden af den første lomme. Indsæt en jordbær plante rødder i lommen og ligeligt fordelt rødder over jorden. Mens holde anlægget på plads med den ene hånd, skal du tilføje potning blanding til krukken med anden hånden.

•Fyld krukke op til bunden af den næste lomme, så plante en jordbær plante i at lomme. Fortsæt, indtil du har plantet jordbær i alle lommer. Tilføje pottemuld næsten til toppen af krukken, så plante tre eller fire jordbær planter i toppen.

•Kapacitet hver lomme grundigt, så vand generøst gennem øverst. Vand dine jordbær krukke dagligt i varmt vejr, som jorden i jordbær krukker tørrer hurtigt. Jordbær har brug for fugtige jord til at producere frugt.

Tips & advarsler

  • Jordbær gryder er en god størrelse til en gårdhave urtehave til køkken krydderurter som timian, basilikum, oregano, rosmarin eller salvie. Lille sorter af diverse sedum eller miniature enårige lobelia eller sød alyssum også fungerer godt i en jordbær krukke. Fordi planterne bliver sammen i en gryde, er det vigtigt at vælge planter, der har samme behov for vand, gødning og sollys.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com