Sådan bruges en Auger Bit

September 9

Sådan bruges en Auger Bit

Auger bit er baseret på en opfindelse fra omkring 2.300 år siden kaldte "Arkimedes ' skrue." I det enogtyvende århundrede bruges de til at flytte materiale og flydende i en række forskellige værktøjer og udstyr. En grundlæggende auger bit er en cylinder med et punkt på den ene ende og groove, der kører rundt i omkredsen og gradvist stiger op side cylinder fra den spidse ende. Når cylinderen drejes, punktet kan bide i materiale, og groove bærer det afskårne materiale op og væk fra hvor bit arbejder. Auger bit ligner borehoveder, bortset fra at groove er dybere end på et borehoved.

Instruktioner

Ved hjælp af en Auger Bit

•Indstil det hul, som du har brug for at bore. En snegl adskiller sig fra en boremaskine i størrelsen af hullet. Auger bit generelt begynder på ¾ tommer og gå op til 1 ½ inches eller mere.

•Mark i midten af hul du vil med et søm eller skrue punkt. Denne lille indrykning vil tillade punktet af auger bit til at holde til materialet du er kedelige og komme i gang.

•Vælg den smule, der er den samme diameter af hvad du vil indsætte i hullet. Dette vil give dig en stram pasform.

•Sæt bit i boret og stramme drill omkring den smule benytter en chuck nøglen. Slutningen af chuck nøglen vil indsætte i et hul på siden af boret. Når du slå tasten chuck, mens det er indsat, vil det enten stramme eller løsne drill's hold på bit.

•Start drill drejning. Slår boret eller begynde at dreje håndtaget på hånd bore. Sørg for, at auger bit synes at være stigende ud af den kedelige mens det vender. Dette betyder, at bit er at dreje i den rigtige retning og bevægelige materiale ud af hullet.

Tips & advarsler

  • For større boringerne, kan du starte med kedeligt et mindre hul, så ændre til lidt større og kedeligt størrelse hul du ønsker. Dette vil minimere materialet bit skal flytte og mindske chancerne for jamming bit.
  • Hvis bit fangster når du forsøger at fjerne den fra den kedelige, slå det i den modsatte retning, som det viste mens du var kedeligt og gradvist trække det gratis.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com