Muligheder for at slippe af mug & vand Under et hjem

September 10

Muligheder for at slippe af mug & vand Under et hjem

Bor i en særligt regnfuld område eller et område med dårlig jord dræning kan præsentere mange forskellige problemer at strukturer. Stående vand i en krybekælder er et problem, der kan blive uhåndterlige hvis ikke behandlet med tidligt og korrekt. Du har et par muligheder for at afbøde vand og mug, men de bedste løsninger er dyre, tid intensiv eller, afhængig af sværhedsgraden af skaden, begge.

Kilder af vand

Vand under et hjem er ofte forårsaget af udslip. Tjek din hårde hvidevarer, vandhaner og vand rør for utætheder. Kondens på vandrør er normal og vil ikke være årsag til problemet. En god indikator for et større udslip er en højere end normal vandregning. Hvis en lækage ikke er synderen, er dårlig dræning den næste logisk problem. En høj vandspejlet er sjældent spørgsmål på grund af bygningen godkendelsesprocessen. Kraftig regn og oversvømmelser kan midlertidigt hæve grundvandet niveau, men dette er mere tæt knyttet til en dræning spørgsmål.

Ledsagende problemer

Stående vand under et hjem bidrager også til væksten af mug. Når venstre for en lang periode, kan mug permanent skade eller pletten ru og glatte overflader. Hvis skimmel vokser på glasfiber isolering under et hjem, kan ikke det rengøres. Den eneste mulighed er at korrekt bortskaffelse af forurenet materiale og erstatte isolering. Hvis venstre for lang tid, kan stående vand begynde rådnende gulv bjælker og andre træ støttestrukturer. Farlige skimmel stammer kan også udvikle sig i de rette betingelser.

Rensning proces

Hvis vandet var kun på grund af en lækage, bruge en våd-vakuum til at fjerne vandet, og ren med et biocid til at forhindre mug. Hvis problemet er stående vand fra oversvømmelser, installere en sump pumpen for at dræne det stillestående vand og holde miljøet tør. En GFCI beholder skal installeres med sump pumpen. En dræning omkreds kan også installeres omkring ydersiden af huset. I områder oversvømmet med vand, der begge disse muligheder anvendes sammen til afbøde vandet. Dræning omkredsen skal være nedgravet rundt i huset. En drain fliser eller rør er derefter lagt i renden og dækket af grus, hvilke kanaler vand fra instituttet.

DIY vs professionelle Services

Du kan vælge at installere dræning enheder selv at spare penge på professionelle services. Hvis din crawlspace har masser af plads til at arbejde og du er en erfaren handyman, gøre arbejdet selv kan tage lidt længere tid end en professionel organisation, men vil spare dig penge på lønomkostninger. Leje en professionel normalt betyder rettidigt, garanteret og oplevet arbejde men kunne køre tusindvis af dollars. At vælge mellem disse indstillinger er en vigtig beslutning at gøre og kan afhænge af omfanget af vand afbødning, som du har brug for.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com