Patriotiske farvede blomster til at plante omkring en flagstang

September 10

At sætte en flagstang i din værftet behøver ikke at betyde at rummet omkring stangen skal blive en havearbejde ørken. I virkeligheden, fortsætter blomster omkring din flagstang temaet for dit flag ind i din værftet. Den nemmeste måde at gøre dette er at vælge blomster, der har de samme farver som de patriotiske flag, du bruger. Ved hjælp af Potter og containere er en nem måde at rumme området hvis stangen er stabiliseret med cement.

Petunias

Petunias er en gammel favorit blomst af gartnere. En slægtning af tobak, de kommer i to hovedtyper, grandiflora og multiflora. Grandiflora petunias er større end multifloras, så de ikke stå op samt til elementerne. Multiflora petunias er dem der bruges almindeligvis i haven grænser og containere. Disse planter elsker solen og er tørke tolerant, som er perfekt, i betragtning af at du sandsynligvis ikke vil have nogen skygge kilder omkring din pole. De røde sorter er nemme at finde i haven butikker, men andre farver er tilgængelige. Blå sorter har tendens til at være en smule mere lilla end blå men stadig arbejde.

Alyssum

Alyssum er en lille bunddække og grænse plante, der normalt bliver omkring 6 inches høj. Blomster på denne plante er lille, men de er produktive, vises over størstedelen af anlægget. Alyssum kommer i en regnbue af farver, men formentlig den mest almindelige og bredt anerkendt er hvidvinsdrue. Denne sort er kendt som "Tæppe af sne." Alyssum tåler solen men veldrænet jord og masser af vand.

Dianthus

Dianthus er en mellemstor blomst, der topper omkring en mund og en halv høj. Det kan spredes et til tre fod, dog. Blomster på denne plante er dual-tonet, med mørkere pigment i midten. Kronbladene har laset kanter. Den røde og hvide sort fungerer godt for polakker med amerikanske flag, da det har ikke én men to toner af flaget. Ligesom petunias, dianthus planter som fuld sol.

Ballon blomster

Ballon blomster har store, blå blomster, der ligner en stjerne i form. Det kan tåle nogle skygge men foretrækker fuld sol. Denne plante er et bedre valg, hvis du har en højere pole, som planterne kan få op til 3 fødder i højde.

Andre indstillinger

Hver stat og nation har forskellige farver på sit flag, så du kan ikke bruge andre sorter omkring din stang til at rumme dette. Generelt er din stat eller nationalblomst normalt et godt valg, medmindre det ikke gør godt i fuld sol. Den nationale blomst til USA er rosen--du kan plante fuld størrelse planter rundt om stangen eller sætte nogle miniature sorter i containere. Morgenfrue er også patriotiske - regeringen har modtaget forslag om at erstatte rose på grund af deres hårdførhed og faktum, de vokser godt i hver stat i Unionen. Glem ikke om blomstrende buske som Rhododendron og Azalea.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com