Sådan reparation Cement Porches

November 6

Sådan reparation Cement Porches

Indgangsparti er dekorative Tilføjelser til ethvert hjem, og en sikker veranda ekser til en sikker indgang ind i hjemmet. Når det kommer til våbenhuset reparation, er det nødvendigt at reparere skaderne i cement, så snart du bemærker det. Reparation af cement i et bestemt område vil styrke den knækkede og beskadigede eksisterende beton, tilføje forstærkning til den hele veranda.

Instruktioner

•Kontrollér hullet eller knæk i cement våbenhuset større for en bedre fyld. Nyligt tilføjede cement blanding obligationer lettere for et stort område i stedet for en lille en. Brug en mejsel og hammer til at udvide og uddybe knæk. Hammer mejslen så det chips væk beton fra siderne af den knæk, udvide det. Når bred nok, mejsel cement inde i hullet, så kan du fjerne cement, at skabe en dybere hul.

•Aftør væk eventuelle eksisterende snavs og støv med wiren børste for at rydde området for påfyldning. Uslebne børstehår bidrager til at fjerne løs cement støv og nogle sidder fast på snavs. Bruge højtryksrenseren til blast andre genstridige snavs fra cement.

•Paint et tyndt lag af limning lim på væggene inde i revnen. Malerpensler små til medium størrelse virker godt til at dække indersiden helt uden at miste nogen steder. Limen hjælper med limning processen mellem den nye og eksisterende cement.

•Kombiner Portland cement og hvidt sand i spanden til at starte cement blanding. Tilføje små mængder vand, som du blander det for at oprette en pastaagtige, men ikke for tyk, cement mix. Forholdet skal være 3:2:1 af cement, sand og vand. Tilføje en lille mængde af akryl forarbejdningsvirksomheden til at styrke de konkrete mix.

•Pour cement i den udvidede krakket område i våbenhuset. Skubbe cementen i revner med dine hænder, og glat over det med murske til selv det ud med resten af våbenhuset overflade.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com