Sådan Paint overskabe

September 11

Sådan Paint overskabe

Hjem forbedringsprojekter kan virke skræmmende på første, men arbejder et værelse og et projekt på et tidspunkt gør det lettere at planlægge. Du kan gøre dit køkken, badeværelse eller ethvert rum med overskabe ser frisk med en maling job. En frisk maling job gør en kedelig række kabinetter ser nyere, og projektet kan blive afsluttet dig selv for mindre penge end at ansætte en maler eller entreprenør.

Instruktioner

•Fjern alle doorknobs med en skruetrækker på overskabe. Fjern alle hardware, der viser, hvornår skabene er lukket, for eksempel, fjerne dekorative hængsler på døre. Døren kan fjernes. Placere alle hardware og skruer i en krukke eller boks, så du ikke mister dem.

•Strip vægskabe af nogen gamle maling eller finish. Åbne vinduer at holde værelset godt ventileret. Fastsætte gamle aviser til at beskytte området hvor du arbejder, og anvende en gel stripper med en stor pensel til overskabe. Følg producentens anvisninger med hensyn til hvor lang tid til at forlade stripper på. Derefter skrabe alle maling eller færdig og komme ud af skabene med en maling skraber. Smide aviserne med den gamle maling og brugte gel. Hvis dine overskabe ufærdige, støv og tjekke for renlighed. Tørre væk enhver snavs med en bomuldsklud, dyppet i varmt, sæbevand vand. Lad skabene tørre.

•Lay ned friske aviser eller en malers dråbe klud. Anvende maler tape på væggene helt op til kanten af skabene. Den maler tape forhindrer enhver kabinet maling i at komme på de omgivende væg.

•Paint på ét lag primer med en stor, blød pensel. Følg kornet af træ. Brug lange strøg. Bruge en lille pensel til forsiden kanter og udfylde hjørner. Tillad primer til tørre i mindst to timer eller natten over.

•Anvend en ren pensel og anvende en frakke af farve ved hjælp af lange, selv slagtilfælde. Altid følge retningen af kornet af skoven når du maler. Brug en smal børste for kanter og hjørner. Lad tørre i mindst to timer eller natten over. Gentag, hvis du ønsker en anden frakke af maling. En anden frakke af maling vil være mest uigennemsigtige. Fjern maler tape, når alt er tørt.

•Udskift hardware hængsler og dørhåndtag.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com