Hvad at Spray for mos på træ Bark

September 12

Moss elsker våde, fugtige miljøer, så hvis din værftet tilbyder en fugtig, sun-gratis klima, moss vil kolonisere græs, klipper og selv træ bark. I varme, tørre perioder, kunne moss Se døde, kun til at genoplive med regn. Mens Mos på en mursten eller flise gangbro kan være farlige for mund trafik, udgør træ bark moss ingen farer. Har du et par muligheder for at fjerne mos fra træet uden at skade din have, så vælge din foretrukne moss killer og få sprøjtning.

Kobber Sprays

Traditionelt, tilbyde kobber fungicider lindring når moss overtager dit træ bark. Slutningen af vinteren til tidlige forår, er mens dine træer, selv er i dvale, en god tidsramme at anvende fungicid. Altid tjekke med din county udvidelse kontoret for en liste over aktuelt godkendte fungicider, så du er i overensstemmelse med statens lovgivning. Kobber fungicider vaske naturligt Når regnen falder og fungerer bedst, når de får en kraftig regn efter ansøgning.

Mindre giftige Moss dræbere

SOAP-baseret moss killers gøre mindre skade på miljøet end kobber fungicider, men er også nyere og er blevet studeret mindre. Lavet med kalium-baseret salte af fedtsyrer, de nedbrydes og er ugiftige, hvilket gør dem sikkert at anvende i hjem hvor kæledyr eller børn leger i gården. Sure moss mordere, fremstillet af citronsyre og eddikesyre syrer, tilbyder også ugiftige moss fjernelse. De kan misfarve træet, men så ikke et passende valg for træ bark.

Hvad man ikke skal bruge

Bordsalt vil ikke dræbe moss, trods en myte tyder på modsatte. Produkter, der indeholder jern sulfat og zink kan skade træer og planter, så bør ikke anvendes til dette formål. Mens du kan sprænge moss off overflader med et pres spray, er ikke dette anbefales til at fjerne det fra træ bark. Det høje tryk kan skade dit træ.

Overvejelser

Mens du ikke sige det samme til tag moss, skader moss ikke dit træ bark. Forlader det alene er den mest miljøvenlige valg. Du kan oprette en mindre tiltrækkende vækststeder ved beskæring dine træer, så lyset og solen gennembore baldakin. Dette naturligvis udtørrer bark, hvilket gør det til en mindre indbydende sted til moss. Over tid, kan din moss dø ud og forsvinde.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com