Sådan Fix en vaskemaskine, som ikke vil dræne under Spin cyklus

September 12

Vaskemaskiner er ligesom ethvert andet apparat, de kræver korrekt vedligeholdelse og rengøring for at holde kører som de skal. Dog kan ikke selv korrekt vedligeholdelse holde dem fra funktionsfejl på lejlighed. Sommetider, forårsager noget maskine ikke løbe ordentligt under spin cyklus. Når dette sker, kan du være i stand til at reparere det selv i stedet for at kalde nogen for at komme og ordne det for dig.

Instruktioner

•Kontrollér, at maskinen er indstillet på den korrekte cyklus for slags tøj du vasker. Vaskemaskiner spin ofte langsommere på "Delicate" cyklus. Hvis du har det sat til denne type af cyklus og du har tungere stof, kan maskinen ikke løbe ordentligt under spin cyklus.

•Wash mindst to til tre genstande per belastning. Hvis du vasker kun ét element, såsom et sengetæppe eller tæppe, så vaskemaskinen kan blive ubalanceret og vil ikke dreje korrekt, eller det kan sænke spin hastighed at kompensere.

•Tjek for store mængder af sæbe suds i vask tromlen. Mange vaskemaskiner nu kræver høj effektivitet, (han) vaske-og rengøringsmidler; Hvis dette er tilfældet for din model, kan andre former for vaskemiddel producerer for mange suds for maskinen til at håndtere. For at kompensere for overdreven sæbeskum, vil maskinen dreje ved en langsommere hastighed, hvilket resulterer i tøj, der er stadig alt for våd til tørretumbleren.

•Undersøg nedløbsrøret og gøre sikker på det er ikke mindre end 30 inches, men ikke mere end 96 inches fra gulvet. Hvis det ikke er mellem disse to målinger, kan det ikke korrekt pumpe vand fra vaskemaskinen. Desuden kunne vandet flyde tilbage gennem røret ind i maskinen.

•Kontrollér afløbet slange for tegn på træsko. Strække ud slange så vandet til at flyde mere frit og forsøg på at fjerne enhver blokke, som du finder. Du bør også tjekke nytte vasken for enhver træsko, der kan være på herpå.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com