Hvordan man forebygger Roaches fra at komme ind i et hjem

September 12

Hvordan man forebygger Roaches fra at komme ind i et hjem

Roaches som de amerikanske og tyske racer kan indtaste dit hjem mange måder og begynde at avle og angribe ganske hurtigt. Efter at have været involveret i Pest kontrol branchen i mange år har jeg vurderet de mest almindelige måder roaches indtaste en hjem. Denne artikel vil give dig nogle ideer om, hvordan man "stop" dem fra nogensinde at gøre det i.

Instruktioner

•Kontrollér alle dagligvarer du bringe ind i dit hjem som du lægge dem væk. Det er bedst at lægge varer væk lige bortrejst så at hvis der er nogen kakerlakker vil du kunne spotte dem hurtigt, før de kan spredes et andet sted. Prøv og shoppe i butikker, der har højere sanitet niveauer.

•Der poser bragt ind i hjemmet er en vigtig form for indrejse i hjemmet. Papirposer giver næring og stor harborage for roaches bor mellem sømme og klap. Nogle gange vil du ikke se en faktiske roach i en pose, men der er tilfælde, hvor et æg kapsel kan er blevet lagt i posen og vil udklækkes senere. Jeg anbefaler kraftigt at du ikke gemmer papirposer i hjemmet men kassere dem til genbrug. Jeg kan ikke fortælle dig hvor mange gange jeg har opdaget roaches bor i papirposer gemt under en køkkenvask.

•Used møbler er en anden fælles adgangspunkt til roaches. Hvis du sætter hjem brugte møbler er det en god idé at prøve og forlade udendørs for en dag eller måske i garagen i stedet for at bringe direkte ind i dit hjem. Inspicere møblerne grundigt og hvis du er mistænksomme over for roaches du kan sætte stykket i et begrænset område, såsom et opbevaringsrum eller garage og modregne en skalle aerosol bombe. En god støvsugning foreslås også hvis det er en klud sofa eller stol for forekomst, at afhente nogen muligt æg kapsler der kan være i sprækkerne. Altid bortskaffe brugte posen ind i en uden for papirkurven beholder. Roaches vil også komfortabelt reden rundt træ så godt som i hjørne ramme eller et skrivebord eller en kommode, så udføre en grundig inspektion af værket før at bringe den inde.

•Folk kan også transportere roaches ind i dit hjem. Det er uheldigt, men meget muligt, at de vil komme sammen med mennesker. Hvis nogen har været i et miljø, hvor der var roaches er der altid en chance for, at roaches eller kapsler kan være inden for en bukser manchet f.eks. Det er en god idé at selv overveje at forlade tøj du har, uden for eller i garagen hvis du har været et sted hvor roaches har rejser indtil du kan inspicere og hvidvaske dem.

•Newspapers, magasiner og bøger kan også være en grobund for roaches. De kan leve af lim brugt i bogen bindings for eksempel så inspicere enhver papirprodukter, kommer ind i dit hjem.

•Apartment eller condo living kan sommetider skabe en reel udfordring i at holde kakerlakker ud af din enhed, hvis en anden person i bygningen har roaches. Du alle deler den samme tag og normalt vægge samt. Regelmæssige rutinemæssige udrydde hele alle enheder er ideelle. Du kan også anvende roach pulvere eller udføre en månedlig resterende behandling i hele din enhed til mindst dræbe kakerlakker, der kan komme ind. Jeg kender ikke til noget, der effektivt vil stoppe dem fra at komme ind, men du kan i det mindste have noget der til at dræbe dem, når de kan komme ind. Dette kombineret med høj sanitet niveauer vil tjene dig godt.

•Used tøj er naturligvis en velkendt måde at roaches træder et hjem, især hvis disse tøj der sidder i en gammel papkasse. Dette er en perfekt grobund. I disse tilfælde, jeg foreslår du tager tøjet ud af boksen og sætte dem ind i plastikposer mens stadig uden for dit hjem, kassere boksen og vaske tøj lige væk, hvis du er på alle mistænkelige. Et varmt vand vask er altid bedst.

•Roaches generelt gå ikke i gennem din hoveddør, men i nogle særlige tilfælde har de været kendt at gøre dette. For eksempel om sommeren kan hvis du hjem er tæt på dine naboer, og de have roaches eller måske dug eller bombningen deres hjem for at slippe af med dem, kakerlakker, at flygte til udendørs løbe ind i dit hjem sikkerhed. For at undgå denne situation kan du anvende en flydende resterende spray langs alle adgangspunkter i dit hjem som gårdhave og døren tærskler, windows og open afløb.

Tips & advarsler

  • Høj sanitet niveauer er "afgørende", når du behandler roaches. Hvis de ikke har noget at spise, fordi dit hjem holdes meget ren vil de være mindre tilbøjelige til at overleve og formere.
  • Hvis du nogensinde bruge pesticider "altid" Læs og følg alle forholdsregler på etiketten.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com