Sådan installeres en trådløs hegnet

September 13

Trådløse hegn arbejde ved at levere et mildt chok til dit kæledyr, hvis den forsøger at vandre uden for et sæt grænsen område bestemmes af styrken af senderen. I modsætning til elektriske usynlige hegn kræver de ingen nedgravede ledninger eller kabler. Når kæledyret iført den modtagende krave nærmer sig grænsen, kraven giver ud en kort tone og derefter, Hvis kæledyret provenuet, et chok. Er nemt at installere en trådløs hegnet og en stor måde hen til indrømme jeres pet frihed til at bevæge sig uden for sikkert.

Instruktioner

•Vælg området, du vil konfigurere trådløs hegnet. Området hvor hegnet opererer vil være cirkulære og centreret omkring de trådløse senderen. Området skal være tørt og har adgang til en husstand strømforsyning, og temperaturen må ikke falde under frysepunktet. Udendørs garager er ideel til denne type installation.

•Indstil op senderen i din placering. De fleste modeller af sendere skal holdes væk fra store metalobjekter, som disse kan interferere med transmissioner. Senderen bør ideelt set være placeret om 2 til 3 fødder over jorden. En træbord eller brystet er godt sted til senderen.

•Plug senderen i og tænd den. Der kan også være en grænse control switch. Slå det op til den højeste indstilling. Dette gør det muligt at bestemme effektiviteten af grænsen. Tage modtager krave og gøre sikker på, at batterierne er opladet og i orden.

•Walk udenfor med krave indtil du hører det bipper. Dette vil advare dig (og fremover, jeres pet) hvor grænsen for indsatsområdet er. Langsomt gang i en cirkel, lytter efter tonen. Når du har gået en fuldstændig cirkel, har du en idé om din indsatsområdet. Foretage justeringer på senderen som nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Du kan også montere senderen til væggen, men det anbefales ikke, før du er sikker på du har afspærringszonen indstillet som du ønsker.
  • Ovenstående trin er netop en retningslinie. Skal du følge producentens instruktioner.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com