Hvordan at rengøre snavs fra træ stole

November 10

Hvordan at rengøre snavs fra træ stole

Rengøring snavs fra træ stole, antikke og moderne, kan virke som en skræmmende opgave da potentiale for at beskadige dine møbler er høj. Selv om der rengøring løsninger specielt formuleret til træ møbler, indeholder nogle kemikalier, der kan være skadelige for nogle finish, især dem af antikke stykker. Du kan gøre et budget-venlige, alle naturlige, universel løsning fra citroner og oliven eller solsikke olie. Surhedsgraden i citronsaft er potent nok til at bryde op snavs mens dine møbler uskadt.

Instruktioner

•Skabe dit træ stol uden for eller til et veloplyst arbejdsområde. Fastsætte en dråbe klud eller gamle aviser til fange hvilken som helst løsning og snavs. Arbejder i et godt oplyst område vil tillade dig at se alle de små kroge og hjørner, som er særligt vigtigt, når du arbejder på stole med masser af indviklede mønstre.

•Brug tørt papirhåndklæder til at tørre op eventuelle overskydende snavs og snavs opbygning. Må ikke beskæftige dig med at komme ind i alle de riller og hjørner, bare tørre af hovedparten af det. Hvis du har et vakuum med en børste vedhæftet fil, skal du bruge den til at forsigtigt børste og vakuum op flere af løst snavs.

•Kontrollér en løsning ved hjælp af 1-del frisk citronsaft og 2 dele solsikkeolie eller olivenolie. Kombinere begge ingredienser i en lille skål og piskeris rask i to minutter.

•DIP en bomuldsklud til løsning og tørre stol langs kornet af træ. Passe på ikke at skrubbe træ eller mætte det med løsningen, da dette kan beskadige finish. Fortsætte forsigtigt tørre indtil snavs er fjernet fra de store flader på stolen. Dyp en gammel, soft-strittede tandbørste til at komme ind i de mindre, mere indviklede områder af stolen---som hjørner, leddene og designs. Gør dit bedste til at børste langs kornet af træ.

•Aftør ned stol med en ren klud og lad det tørre i ca 20-30 minutter. Når stolen er helt tørre, brug en anden ren klud til at polere det tilbage til en flot glans.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com