Hvordan at finde et vakuum lækage i din Swimming Pool pumpe

September 13

En swimmingpool vakuumpumpen tvinger vandet at cirkulere gennem en pool, beluftning af vand og mindske risikoen for kontaminanter congregating i et enkelt område. En lækage i pumpens vakuumslangen vil mindske dens evne til at fungere effektivt og skal repareres, når det er fastslået, hvor lækagen er. Der er et par måder til at bestemme, om og hvor en lækage forekommende.

Instruktioner

•Drej ventilen på brændstofpumpen samling fuldt ud mod uret at afbryde strømmen af vand i poolen. Tur afbryderknappen på sikringsboksen at afbryde strømmen til brændstofpumpen samling. Køre din hånd over rørfittings i begge ender af ventilen forsamlings vakuum slange for at se, om der er nogen vand lækage. Fjern og rengør eller Udskift pipe fittings, hvis der er nogen lækager, før genoprette den elektriske hovedenergikilde og dreje brændstofpumpen samling tilbage på.

•Drej ventil på pumpens mod uret for at stoppe strømmen af vand. Trække kontakten på sikringsboksen skære magt til brændstofpumpen samling. Løsne montering den ene ende af de vakuumslangen. Brug tænger, hvis montering er for stramme for dine hænder. Fjerne enden af slangen fra montering. Placer spidsen af en sprøjte fyldt med farvestof tester i den åbne ende af slangen. Skubbe ned stemplet på sprøjten til at injicere farvestof i slangen. Skru enden af slangen tilbage på montering, gendanne el og drej ventilen et par omgange med uret. Se vakuumslangen for at se om nogen farvestof lækager.

•Measure niveau af vand i swimming pool pumpe rum med en målepind. Markere niveauet på pind med en blyant. Vende tilbage til pumpen efter 24 timer. Måle niveauet af vand i rum med stokken igen. Sammenligne de to målinger på pind at se om niveau af vand i rummet er steget, der angiver en lækage.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com