Værktøjer til Pools

September 13

Boligejere kan spare penge på dyre pool rengøring og kemikalier med regelmæssige ren-ups ved hjælp af en bred vifte af billig værktøjer til pools. Ifølge en August 2008 Los Angeles Times artikel om emnet, de stigende omkostninger, som professionel pool rengøring virksomheder står over for - i nogle områder blev så meget som 20 procent--overført til kunder.

Leaf hulskeer

Et blad skimmer består af et net, monteret på en lang aluminium stang. Nogle modeller er teleskopisk, ved hjælp af en serie af polakker, der passer ind i hinanden til at danne håndtaget. En kort daglig skimme hen over overfladen af din pool med dette værktøj forhindrer tungere emner såsom legetøj, strøelse og grene fra at synke til bunden af puljen som de absorbere vand. Rengøring din pool regelmæssigt med en hulske forbedrer funktionen af enhver automatiserede systemer, det kan have, da varerne ikke har tid til at bryde og forurene vandet. En renere pool kræver også færre kemikalier, såsom klor, forbliver uberørt.

Leaf River

Leaf River tackle tungere emner end blad hulskeer. Et blad rake også har en aluminium håndtag, med en rake monteret på slutningen, men det er bygget til at bære en tungere byrde for at fjerne bunker af blade og andet snavs, der ophobes i bunden af din pool. Leaf River arbejde bedst, når du systematisk træk dem over hver del af puljen og tømme dem ofte. Pludselige eller rykvise bevægelser mens raking poolen forårsage strømninger, der cloud vandet og gør bladene sværere at indsamle.

Flise, Liner og beton rengøring af værktøj

Puljer er tilbøjelige til at "ringe" forårsaget af ophobning af alger, snavs og olie, og de nyder godt af lignende rengøring teknikker som dit badekar. Ikke alle typer pools bruger samme rengøring materialer og værktøjer. Du kan krat fliser med pensler og vandlåsens formler. Swimmingpools med vinyl liners kræver mere skånsom behandling, ved hjælp af produkter specielt designet til dem, der ikke indeholder klor eller barske og slidende partikler. Pool værktøjer til rengøring væggene spænder fra regelmæssige skum puder til at skrubbe pensler og pensler monteret på Teleskopisk håndtag. Ren væggene i din pool med en børste en gang om ugen for at reducere kemiske forbrug, calcium skala, alger og snavs ophobning.

Swimmingpool-støvsugere

Rengøring af siderne og bunden af din pool er en tidskrævende og tunge job; swimmingpool-støvsugere tage stamme ud af at arbejde. Nogle swimmingpool-støvsugere forbinde direkte ind i pool's egen cirkulation system; andre har deres egen strømforsyning. Kører en pool vakuum på tværs af din pool bunden, når en uge vil mindske behovet for kemikalier. Når du køber en pool støvsuger, Husk at tage hensyn til eventuelle anvisninger fra producenten af din pool. Nogle vinyl-foret puljer er for skrøbelig til de stærkeste modeller af støvsugere.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com