Dybt rige Orange-farvede roser at vokse

September 13

Dybt rige Orange-farvede roser at vokse

Dyb, rig, orange-blomstrende roser bringe varme og efterår toner til landskab hele sommeren, men det kan være svært at finde lige den rigtige nuance af orange. Billeder viser ikke altid blomstens ægte farver og visse miljømæssige faktorer påvirke farven på roser. Køb container-vokset roser fra en lokal børnehave, der allerede er i flor handler om den eneste måde at være helt sikker på det vil være den rigtige nuance af orange. Hvis rosen er købt fra en on-line planteskole, være forberedt på en rose af en lidt anden farve.

Klima

Farven af en rose er påvirket af temperatur og sol eksponering. Det kan være en dyb, rig, orange i US Department af landbrug plante hårdførhed zone 8 og nedenfor, men når der dyrkes i varmere USDA zoner 9 og ovenfor, kan det være en hel del lysere. Kronblade vil også udvikle en form for solskoldning hvor den øverste kronblad bliver bleg men kronblade under bo mørkere. Denne ændring i farve varierer selv fra sæson til sæson. Mørkere farver er produceret i foråret og falde, mens lysere nuancer opstår i varmen sommer. I varme klimaer, kan plantning Rosen, hvor det er udsat for direkte sollys tidligt i dag med skygge om eftermiddagen hjælpe bevare det dybt, rige orange farve. Roser er normalt hårdføre i USDA zoner fra 5 til 9, men dette kan variere afhængigt af hybrid eller kultivar.

Miniature roser

"Coffee Bean" (Rosa "Coffee Bean" eller WEKdoudou) og "Røg ringe" (Rosa "Røg ringe") er orange-blomstrende miniature roser, der er ideel til små haver. De kan også blive markeringsfarve planter eller kan være plantet langs forsiden af grænsen landskaber. De både vokser til en højde og bredde af 1 til 2 fødder og har meget god sygdomsresistens. Deres blomster er mildt duftende og produceret i sprays med flere blomstrer på hver stængel. "Coffee Bean" blomster er 1 1/2 til 2 inches lang med 20 kronblade. Kronbladene er røget orange-rød på den øverste og rusty-orange nedenunder. I køligere vejr vil røget skygge være mere udtalt. "Røg ringe" blomster er 1 1/2 inches lang med 15 til 20 kronblade. Kronbladene er en dyb, rig, melon orange med orange-gul i midten af blomsten og en røget-lilla nuance langs den ydre kant. Den lilla kant bliver mere udtalt i køligere temperaturer.

Hybrid te

"Dolly Parton" (Rosa "Dolly Parton") og "Duftende Cloud" (Rosa "Duftende Cloud") er orange-blomstringens hybrid te, der er ideelle til grænsen eller foundation landskaber, men kan også dyrkes som accent planter i større landskaber. De er mellemstore buske, der normalt vokser til omkring 4 fod høje, men i mild vinter klimaer, kan de vokse ganske lidt højere. Begge af dem har meget duftende blomster, som er produceret i flushes fra foråret til at falde. "Dolly Parton" har 6-tommer bred blomster med 35-40 blade hver. De er dybt, rige orange med et strejf af rød. "Duftende Cloud" er en af de overordnede planter for "Dolly Parton." Det, har også store blomster med 25 til 30 kronblade. De er en dyb, fyldig orange med et hint af coral. Blomster på begge af disse roser er produceret enkeltvis, eller en blomst per stængel.

Floribundas

"Light mit brand" (Rosa "Light My Fire" eller "Jacorflo") og "Marmelade Skies" (Rosa "Marmelade Skies" eller "MEImonblan") er orange-blomstrende små til mellemstore lactuella roser. De kan plantes i grænsen eller foundation landskaber, som accent planter eller i containere. "Light mit brand" vokser til en højde og bredde af 2 fødder men producerer store, 4-tommer bred blomster med 17 til 25 kronblade. Blomsterne er en dyb, rig orange og mildt duftende. Det er hårdfør i USDA zoner 6-10, har gode sygdomsresistens og er ikke generet af høj varme og fugtighed. «Marmelade Skies» vokser til en højde af 3 til 4 fod og producerer klynger af mindre, mildt duftende blomster. Hver blomst har 20 til 25 dyb, rig, tangerine-orange kronblade. Begge af disse roser blomstrer og slukkes fra foråret til at falde.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com