Vil kornel træer vokse i området Baton Rouge?

September 13

Vil kornel træer vokse i området Baton Rouge?

Blomstrende kornel (Cornus florida) er den mest almindelige art af kornel træ i USA, Ifølge National Gardening Association. Det vokser overalt i syd og øst og er naturaliseret i de fleste af Louisiana, herunder området Baton Rouge.

Sorter

Der er forskellige sorter af den blomstrende kornel træ, såsom Cherokee Chief, the Cloud Nine og Cherokee prinsesse. Den væsentligste forskel mellem disse typer er farve og udseende af blomster. Alle vil vokse i området Baton Rouge.

Helhedsindtrykket

Blomstrende kornel træet vokser til omkring 20 til 40 fod høj og breder sig ud til at være omkring den samme størrelse i diameter. Blomsterne er store, op til 4 inches i diameter. Disse er faktisk dækblade, som er farvede blade--ofte røde, hvide eller pink--omkring stramme klynger af små blomster.

Særlige kendetegn

Blomstrende kornel blade er mørkegrønne i foråret og sommeren, men slå en lyse rødt i efteråret. Dette træ producerer små røde frugter. I modsætning til nogle sorter af Kornel, denne frugt er giftige for mennesker men vil tiltrække fugle og små pattedyr i løbet af efteråret og vinteren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com