Hvordan at rengøre en badeværelse med Ajax & Clorox

November 12

Hvordan at rengøre en badeværelse med Ajax & Clorox

Ajax og Clorox er brand navne for en lang række rengøringsmidler. Men Ajaxs pulver og Cloroxs blegemiddel har været brugt af generationer af mennesker i en række af rengøring job, herunder badeværelser. Ajax pulver, sammensat af calcium og natriumcarbonat er en mild slibende sæbe godt til at fjerne sæbe udskud og snavs. Clorox blegemiddel fjerner pletter, mug og meldug, men det er også et effektivt desinfektionsmiddel i stand til at dræbe smittefarlige bakterier og vira. Vide, hvordan man rengør badeværelse med disse produkter vil gøre rum mere behageligt og hygiejnisk for dig og hele familien.

Instruktioner

Ajax

•Fjern alle toiletartikler som shampoo, hårlak og sæbe fra områderne du er rengøring. Våd i badekar, håndvask og toilet både inde og ude med vand. Drys Ajax pulver eller sætte det direkte på en fugtig svamp for en mere kontrolleret anvendelse til områderne.

•Anvend en fugtig svamp at arbejde Ajax i en cirkulær bevægelse til at fjerne snavs, snavs og sæbe afskum. Når rengøring på toilettet, bruge et toilet wand og krat inde i skålen og under den rand, hvor aflejringer af kalk eller rust ophobes.

•Rinse områder nå, ved hjælp af klart vand og friske svampe eller klude til at hjælpe med at rense det væk. Det kan tage flere forsøg, indtil alle rester er væk. Meget opmærksomme sprækker og hjørner hvor Ajax pulver kan har akkumuleret.

Clorox

•Dilute Clorox ved at blande tre-kvart kop med 1 gallon af vand. Hæld nogle af blandingen i en lille sprayflaske til kontrollerede anvendelse. Dette er især nyttigt for små sprækker, hvor skimmel og meldug trives.

•Aftør off badeværelse overflader med vand og en svamp. Spray Clorox løsning i og omkring dit badekar, håndvask og toilet. Lad det forblive i 5 minutter, så ordentlig tid til at desinficere og fjerne pletter. Skyl med almindeligt vand og lad den lufttørre.

•Tag tæpper og andre genstande fra badeværelset gulv og feje eller støvsuge det rene. Pre ren gulvet ved aftørring med vand og en moppe. Fyld en one-gallon spand med tre-kvart kop sæbe og vand. Dyp moppen i spanden og ring ud overskydende. Tørre på badeværelsesgulvet i sektioner. Vent 5 minutter og Gentag processen ved hjælp af en ren moppe og almindeligt vand til at skylle gulvet. Lad det tørre.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com