Hvordan du holder våbenskjold pladen mod væggen i badeværelset

September 14

Et våbenskjold plade er en metal-disk, der passer omkring en pipe til at forsegle hullet omkring røret hvor det går igennem væggen. Afdækningen også effektivt sæler ud uønskede ubudne gæster, som mus, og holder luft fra utætte ud eller ind i badeværelset. Det giver også et dekorativt element til badeværelset. Fordi våbenskjold plade ikke bærer vægten af enhver belastning, er det ikke altid nødvendigt at sikre den til væggen. Dog at forsegle pladen til væggen for at forhindre det fra hængende løst eller glider fremad på røret.

Instruktioner

•Skub våbenskjold plade til stilling over ende af røret og mod væggen.

•Sæt en skrue gennem våbenskjold plade hul og boremaskine skrue ind i badeværelset væggen ved hjælp af en boremaskine. Våbenskjold plade vil normalt have enten et eller to monteringshuller for skruerne.

•Installer klæbemiddel såsom flydende Nails i fordybningen på bagsiden af våbenskjold plade og langs den plade rand. Gøre, hvis våbenskjold plade ikke har monteringshuller.

•Skub våbenskjold plade over ende af røret og mod væggen. Holde det på plads for så længe behov for efter den klæbende producentens anvisninger.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com