Tropiske saftige planter

September 14

Tropiske saftige planter

En saftige plante tilpasser sig tørre klima og jord ved at opbevare vand i dens blade, stængler og rødder. Disse planter, som omtales også som "fedt planter," ofte vokser i tropiske omgivelser og har en opsvulmede udseende med en rodsystem nær overfladen af jorden. Saftige planter bruges som potteplanter på grund af deres interessante udseende. De mange sorter af kaktus, aloe og bromeliads er populære saftige potteplanter.

Kaktus

Tusindvis af arter af kaktus findes, hver med et vidt forskellige udseende. Nogle kaktus planter er under en halv tomme høj, mens andre stige til mere end 20 fod høj, såsom saguaro fundet i Arizona. I de fleste kaktus, bladene er reduceret eller til stede ikke på alle. Cactus gør en spændende stueplante på grund af sin varierede farver og figurer. Nogle kaktus planter producerer store blomster, som regel i hvid, gul, rød eller lilla. Disse blomster kan kun vare for en kort tid. Nat blomstrende cereus blomstrer om natten, som navnet antyder, for kun en nat. Christmas cactus er populær for sin flor. Hvis kaktus bærer frugt i form af bær, er de typisk spiselige. Mens cactus planter kan være forbundet med ørkenområder, spænder deres miljø fra troperne til koldere klimaer.

Bromeliads

Bromeliads vises i tropiske og subtropiske miljøer; med 1.400 arter kommer de i forskellige former og farver. Bromeliads gøre godt indendørs i containere som blomstrende potteplanter. Ananas er en populær spiselige frugter, der kommer fra en bromeliad plante, og spansk moss er også af bromeliad familien. Mange bromeliads, der vokser i jorden kræver lidt opmærksomhed. Bromeliads har været kendt for at vedhæfte til træer og bruge fugt fra luften og regn fanget i deres blade til at danne en "urne." Som potteplanter, de har brug for en temperatur over 60 grader Fahrenheit, et fugtigt miljø og lyse, indirekte sollys.

Aloe

Aloe er en anden blomstring saftige plante findes i troperne. Aloe er også kendt som "aloe vera," hvilket betyder "ægte aloe." Der er 400 arter af aloe; planterne vises med en roset mønster af takkede blade tæt på jord med ringe eller ingen stilk. Nogle aloe planter vokser til 60 fod, og betragtes som træer. Ud over dets anvendelse som en prydplante stueplante, aloe har været anvendt eksternt til at behandle hudproblemer som brandsår, nedskæringer og solforbrændinger i tusinder af år. I dag, er aloe en populær ingrediens for kosmetiske midler som makeup, fugtighedscreme og sæbe. Aloe planten er nævnt i historien, som historien om Cleopatra bruge anlægget til at holde hendes hud blød; Alexander stort brugt selv det til at behandle sår af soldater.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com