Hvilke arter af ahorn Hard ahorn tømmer kommer fra?

September 14

Hard ahorn, også lejlighedsvis kaldet rock ahorn, er en dagligdags betegnelse for de arter, der er kendt som sukker ahorn, Acer saccharin. Tømmer fra træet anses for at være en af de vigtigste løvtræ i USA, og vokser mest mest i staterne Michigan, New York, Maine, Wisconsin og Pennsylvania.

Betydning

Ud over at producere ahornsirup, hard ahorn-- eller sukker ahorn--er værdsat af tømrere hårdhed og massefylde af dens ' træ, og evnen til at accepterer høje polering med en glat overflade, hvilket gør det en førsteklasses tømmer til fremstilling af møbler og lignende varer. Ifølge US Forest Service, hard ahorn består af cirka 6 procent af den kommercielle hårdttræ, så tømmerproduktion i landet.

Farve

Arter, der kan prale af en porøs træ, der bidrager til evne til tømmer til at acceptere en fin polsk og finish. Tømrere bør sikre, at træ ikke er over slebet og dermed svært at pletten. Hvid hard ahorn--snarere end sort--er en værdsat handelsvare og kommandoer en merpris. Behandlingen teknikker kan påvirke den hvide nuance afgrenet, med træer, der dyrkes i de nordlige regioner generelt anses for at kræve en renere, hvidere farve end hard ahorn tømmer fra træer, der dyrkes i mere sydlige landestandarder cremet eller gulligt udseende.

Design

Hard ahorn tager almindeligvis på to typer af figur; først er en design, kendt som violin tilbage eller tiger ahorn, og andet er omhandlet som fugleperspektiv ahorn. Tiger ahorn vises som striber i træ ligner dem forskanset på en tiger, og typisk er opdaget i sukker ahorn træer, der dyrkes i Pennsylvania, men kan findes hvor som helst inden for den voksende region. Fugle øje maple synes at besidde en lille smule af hvad udseende lille fugl øjne vises på tværs af skoven. Denne slags regne er oftest findes i træer fra Upper Peninsula Michigan.

Bruger

Hard ahorn hævder et mellemprodukt rating til drejning og høvling og nydes af tømrere som en fremragende træ for udformningen og kedeligt. Densitet og hårdhed af træ, kan dem, der udnytter håndværktøj finder det vanskeligt at arbejde med. Men moderne spåntagende teknikker gør tømmer meget lettere at manipulere. Ud over møbler, er hårde ahorn almindeligt udnyttet som en tømmer til bolig, industrielle og kommercielle gulvbelægning, ud over en lang række andre produkter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com