Hvilke typer af planter er i græsarealer biom?

March 1

Hvilke typer af planter er i græsarealer biom?

En biom er et stort fællesskab af forskellige planter og dyr. En græsarealer, også kendt som en steppe, savanne, almindelig eller prairie, består hovedsagelig af græs. Så er en græsarealer biom en stor skår af græs, blandet med små træer og vilde blomster, der kan udvides på tværs af længden af et kontinent. Hundreder af plantearter trives i en typisk græsarealer. Nogle af de mere almindeligt kendte græsland omfatter de centrale sletter i USA, pampas af Argentina, stepper i Rusland, dele af Outback i Australien og Afrika savanne.

Græsser

Græsser tilpasning til varme, tørre betingelser. De har lange, smalle blade eller blade, der bevarer vand bedre end brede blade. De har dyb, omfattende rodsystemer, der kan erhverve vand selv i tørke. Pollen fra græs er spredes med vinden, hvilket forklarer deres temmelig almindelig udseende sammenlignet med blomstrende planter, der er afhængige af bier til bestøvning. De mest almindelige græsser i Nordamerika omfatter de blå gamma, gyvel siv, buffalo, Johnson, vild rug, switchgrass, prairie ledning, Scribners panik græs, store buestem, lidt bluestem og sort oatgrass.

Vilde blomster

Resten af en græsarealer, typisk ca. halvdelen, består af "forbs." De fleste mennesker kender "forbs" som krydderurt, f.eks den rød solhat. Andre ikke-græsplanter, der findes i den nordamerikanske prærie omfatter milkweed, prangende Vortemælk, tæt blazing star, vilde Lupin, grå-headed solhat, aster, Queen Anne's lace, Stenkløver, indisk tæpper og Gyldenris.

Fravær af træer

I tempererede græsområder som i Nordamerika finder træer og buske det vanskeligt at blomstre på grund af tørre betingelser og begrænset vækst sæsoner. Tempererede græsområder oplever store temperatursvingninger, der kan påvirke længden af vækstsæsoner. Tempererede græsområder nyde mindre nedbør end græsarealer i flere subtropiske indstillinger, såsom savannen. Regn det meste falder i foråret og forsommeren i de tempererede græsområder. Afhængigt af mængden af nedbør modtaget kan en græsarealer være enten en høj-græs lang, voksende 3 til 5 ft høj og findes i vådere regioner eller kort-græs stepper, som er mindre end en fod høj og findes i tørrere vækststeder.

Subtropiske indstillinger

Græsland i subtroperne opleve mere nedbør end deres kolleger i de tempererede zoner. Længden af regntiden, snarere end temperaturen, dikterer længden af vækstsæsonen i disse græsland, findes primært i Afrika og områder af Australien. Fordi nedbør--20 til 35 inches om året--er dobbelt, hvad typisk falder i tempererede zone græsland, overleve flere træer og buske i savanne. Tempereret og subtropisk overdrev er tilbøjelige til at skovbrandene, men hurtigt foråret tilbage til livet på grund af de dybe rodsystemer af græsser.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com