Sådan Cure grapefrugt svamp

September 14

Sådan Cure grapefrugt svamp

Grapefrugt træer er citrus planter, der kræver varme temperaturer og fugtig jord til at producere de saftige frugt. Grapefrugt og andre citrus er udsat for flere svampesygdomme, der trives på de betingelser, som planter dyrkes. Flyspeck, fedtet plet, tar spot og anthacnose påvirker primært blade og stilke af anlægget. Citrus skurv og brunbakteriose påvirke frugten. Der er også talrige roden rådner stammer fra jord-form svampe, såsom Alternaria og Rhizoctonia, hvilken årsag dæmpning off. En svampesygdom er opmuntret og fodret af aktiviteter af bladlus. Disse insekter producerer honningdug, en sød udskillelse, der forårsager dannelse af sodede skimmel. Behandlinger for svampesygdomme er mest affektive, hvis de anvendes før problemet er synligt.

Instruktioner

•Man for træet ordentligt til at reducere antallet af svampesygdomme. Befrugte i det tidlige forår med en cup af gødning spredt rundt i bunden af den træ i det første år, to kopper i år to og tre og derefter stige med en kop i hvert efterfølgende år indtil anlægget er seks år gammel.

•Kapacitet hver 10 dage til to uger under den varme vækstsæson. Fugtes jorden til en dybde af 12 inches hver gang. Træerne er mest modtagelige for sygdom, når de er stressede på grund af mangel eller overskydende vand. Tillad jord til tørre mellem vanding perioder. Tillad ikke jord at plaske op på træet fordi det kan indeholde svampesporer. Vand i morgen for at reducere mængden af stammen vil blive våde.

•Rake op nogen faldt blade og sveske off syge materiale. Svampesporerne kan springe til ikke-inficerede dele eller endog andre planter. Korrekte hygiejniske praksis kan hjælpe med at forhindre dette.

•Spray kobber fungicid på blade, bark og stængler af planter med svampesygdomme blade, træ eller frugt. Bland fungicid ifølge retninger for størrelsen af træet, du vil behandle. Bruge en slange-slut sprøjten til at anvende produktet. Behandling så snart bladene er 1/4 til 1/2 åbne og anvende to gange hver to uger. Bruge en stige til at hjælpe dig med at nå de højere områder.

•Applicer en insekticid sæbe spray til at styre bladlus. Bruge det en gang om ugen, så længe skadedyr fortsætter. De snavsede meldug vil forsvinde når bladlus er væk.

•Anvend en systemisk fungicid som en jord gennembløde. Anvende det i April og nyde området rundt i bunden af stammen. Dette kan hjælpe med at forhindre rod rådner. Følg vejledningen til programmet og beløb på systemisk produktet af dit valg.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com