Sådan stram en Dewalt Akku boremaskine kobling

September 15

Sådan stram en Dewalt Akku boremaskine kobling

DeWalt, en division af Black & Decker selskab, producerer en række forskellige Akku boremaskine modeller, hvoraf de fleste omfatter en boremaskine kobling. Den kontrolmekanisme er en roterende krave mellem nøglefri chuck og kroppen af boret. Ved at justere indstillingen af koblingen, kan du ændre mængden af drejningsmoment overført til chuck. Dette er især nyttigt, når kørsel skruer, som du kan stramme DeWalt Akku boremaskine kobling til den korrekte opsætning, så hovedet af skruen er flugter med overfladen af brættet.

Instruktioner

•Hold kroppen af boremaskine med en hånd, og drej kobling (en krave med stigende tal omkring kraven), så den ønskede indstilling er i overensstemmelse med markøren på toppen af boret. Højere tal betyder mere drejningsmoment, mens lavere nummererede indstillinger vil have mindre drejningsmoment.

•Kontroller en skrue ind i bestyrelsen eller andet materiale. Slip den drill udløser, når koblingen begynder at glide.

•Undersøg hovedet af skruen og se om det er over eller under overfladen af brættet. Hvis hoved stikker ud fra overfladen, øge koblingen indstilling et eller to numre, og fortsætte kørslen skruen. Hvis hovedet af skruen gik for dybt ind i materialet, reducere indstillingen kobling.

•Gentag trin 2 med en anden skrue. Fortsætte prøvning og justere koblingen indtil skruerne bliver konsekvent drevet til den rette dybde.

Tips & advarsler

  • Når du bruger en Akku boremaskine, være sikker på at bære passende sikkerhedsudstyr, herunder beskyttelsesbriller for at beskytte dine øjne.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com