Hvor høj er en Pool hegn?

September 15

Før du opføre en pool hegn, skal du kende kravene højden af dit community. De fleste, men ikke alle, samfund følger retningslinjerne og krav fastsat af USA 's Consumer Product Safety Commission. Udover den indhegne højde, skal du overholde låsen krav og hegnet typer.

Hegnet højde

Pool hegn skal være 4 fødder eller højere for at give et sikkert område, som børnene kan ikke adgang, men nogle samfund har en 6-fods krav. En 6-fods træ hegn vil holde børnene ud, men det også vil give personlige oplysninger. Hegnet kan ikke være længere end 4 inches væk fra jorden, eller et lille barn kan kravle under hegnet til pool-området.

Hegnet typer

Hegn må ikke have nogen form for fodfæste eller håndgreb, som børn kan gribe ind på og klatre over hegnet. Enhver type af hegn kan bruges - medmindre andet er anført for dit samfund--der opfylder andre krav. Til hegn med lameller, kan ikke afstanden mellem hver tremme være mere end 1 3/4 tommer. Med kæde-link hegn, må ikke diamond størrelser overstige 1 1/4 inches i diameter. Dybest set, enhver hegnet er acceptabelt, så længe det har ingen plads for børnene at komme igennem.

Låse

Alle hegn skal have selvstændig latching, selvlukkende låsene. Porten skal åbne i flugtretningen fra swimmingpoolen, foråret lukket og automatisk låsen. Hegn, som har gates at holde åbent og der behøver at have nogen skubbe det lukket er ikke sikker eller lovlig i henhold til U.S. Consumer Product Safety Commission. Låse skal være mindst 54 tommer fra jorden og 3 inches fra toppen af hegnet, så børn ikke kan nå over hegnet og unlatch låsen.

Særlige betingelser

Over ground pools vil ikke brug for et hegn så længe alle stiger og trapper er fjernet fra omkring poolen da ikke er i brug. Hvis et dæk er omkring poolen, skal adgang til trappen blokeres, så ingen kan klatre op på dækket og Indtast poolen. Hvis poolen har en barriere omkring toppen af poolen, kan ikke i bunden af barrieren være mere end 4 inches fra toppen af poolen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com