Hvordan at slippe af mus i møbler og en madras

September 16

Hus mus og rotter bære sygdomme som Salmonella og hantavirus, ødelægge møbler, vægge og isolering og spise og forurene levnedsmidler. Deres antal stiger hurtigt, da de yngler hver par måneder i vægge af boliger. Hvis mus har angrebet og beskadiget møbler, problemet er sandsynligvis stor og skal behandles øjeblikkeligt for sundhed hjem beboere.

Instruktioner

•Undersøg dit hjem grundigt. Identificere alle områder hvor der er Mus infestation. Hvis mus har fået ind i en madras eller andre bløde møbler, fjerne det fra hjemmet, i det mindste for tiden.

•Brug engangshandsker, og rengøre alle områder i hjemmet med tegn på skadedyrsangreb. Bruge en løsning i en fjerdedel kop blegemiddel til en gallon af vand, og Rens med engangs klude. Bære en ansigtsmaske, hvis infestation er ekstrem eller gamle, som mus afføring tørre når de bliver luftbårne.

•Indstil snap fælder langs væggene hvor du fandt angreb. Agn dem med friske fødevarer som bits af bacon, tørrede frugter og jordnøddesmør. Mus spiser ikke rådne eller forslidt mad.

•Find huller gennem hvilken mus går ind i dit hjem. Skubbe ståluld i de indvendige huller i dine vægge. (Mus vil ikke gnave gennem ståluld.) Kobber mesh virker også. Bland hakket ståluld i forsegling caulk og forsegle indvendige huller.

Bland hakket ståluld i frisk beton og forsegle udvendige huller og revner, at mus kan være på vej ind gennem.

•Indgive befængt madrasser og store stykker af bløde møbler til lossepladsen. Vask gnavede træ møbler, såsom stole eller sengerammer med blegemiddel og vand mens iført handsker. For at forbedre møblet, du måske gerne sand og refinish det. Mindre angrebne bløde elementer skal vaskes grundigt med meget varme til kogende vand med blegemiddel tilføjet. Angrebne tæpper og dyner kan også gemmes på denne måde.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com