Hvordan til at identificere en plante med sort eller mørk blå bær

September 16

Hvordan til at identificere en plante med sort eller mørk blå bær

Ikke alle sort eller mørk blå bær er sikkert at spise for mennesker eller dyr. Kontroller, at du ved, hvilken type af planter du plukke bær fra at foretage marmelade, bruge dem i pie, gnave på en vandretur eller selv tillader dit kæledyr til at snack på dem. Nogle kan gøre dig syg, mens andre kan være dødbringende. Planter med bær identificeres bedst ved at tage til efterretning deres blade, stængler, blomster og frugt.

Instruktioner

•Note om planten vokser lav til jorden, hvis det er et træ eller busk, eller hvis det er en vin. Undtagelse af druer, de fleste sort eller mørk blå bær, der vokser på vinstokke er enten giftige eller ser så meget som dem, der er giftige det er ikke sikkert at spise dem. Nedskrive denne konstatering og de i de følgende trin for at oprette en liste over bær planteegenskaber.

•Notice i farve og tekstur af plantens blade og hvis de vokser i nærheden af bunden af anlægget, nær toppen af stænglerne, eller langs stilke.

•Note placeret om bladene er hele eller delt, og hvis de er beliggende direkte overfor hinanden, på skiftende sider af stænglen eller i en spiral.

•Measure længde og bredde af et enkelt blad med en lineal eller et målebånd. Derefter afgøre, om kanterne af bladene er glat, flosset eller ujævne. Skriv dette ned med de andre oplysninger, du har indsamlet indtil videre.

•Look tæt på berry plantens stængel og skriv ned dens farve og tekstur for eksempel om det er glat, fuzzy, knudrede eller tornede.

•Skriv ned attributterne for alle blomster på planten, herunder deres farve, bredde, lugt (hvis nogen), hvor mange kronblade der er på hver blomst, hvis det er muligt, og om blomsterne er enkelt eller klumpet sammen i grupper.

•Notice detaljerne i sort eller mørk blå bær, herunder om de er glatte, Behårede, skinnende, hullede eller pulverformige. Ligesom du gjorde med blomster, Bemærk om bærrene vokser som en enkelt enhed eller om de vokser bundter sammen ligesom brombær.

•Tag et foto af bær anlægget og nærbilleder af blade, blomster og bær hvis det er muligt.

•Tag de oplysninger, du skrev ned og billeder til en lokal børnehave eller botaniske center hvor en professionel kan hjælpe dig med at identificere anlægget med sort eller mørk blå bær. Kilder på internettet kan også hjælpe dig med at matche de særlige kendetegn ved din berry anlæg, herunder anlæg billede sider udviklet af Texas A & M University, forbundet i nedenstående ressourcer. Sammenlign dine fotos og oplysninger med dem lagt ud på hjemmesiden. Et felt vejledning er også en god kilde til information.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com