Hvordan til at plante en vinstok for en drue løvhytte

September 16

Hvordan til at plante en vinstok for en drue løvhytte

Drue holdere giver en attraktiv landskabspleje funktion for din græsplæne. De giver skygge, en usædvanlig passage eller en pryd funktion for din landskabspleje. Druer fra høsten er en nærende mellemmåltid eller nyttige i at lave syltetøj, gelé, vin eller druesaft. Plantning af vinstokke til at klatre op en arbor kan være en familie projekt, der høster en nyttig og dekorativt indslag i din værftet i årevis at komme. Det er ikke svært at gøre, hvis du vælger den rigtige slags druer for dit område.

Instruktioner

•Vælg et område for din arbor og vinstokke, der har veldrænet, sandede, lerede jord.

•Kontrollér med haven planteskoler eller kooperative extension service i dit område for at vælge sorter af druer, der trives i dit område af landet. De vil kunne give dig instruktioner til udplantning dybde, vanding behov, gødning og andre bekymringer.

•Purchase unge vinstokke og beskære dem tilbage til to knopper før plantning. Februar eller marts er den bedste tid på året at plante vinstokke i det sydlige stater såsom Texas. Følg anvisningerne fra din børnehave eller kooperative udvidelse agentur til udplantning i dit område. Beskæring er ikke nødvendig for sorten muscadine.

•Tie den stærkeste sukkerrør til arbor når det begynder at vokse. Du kan bruge strimler af klud, plast stretch tape eller twist slips til at gøre dette. Knivspids off side skud til at stimulere væksten i de største sukkerrør.

•Prune siden skyder med sakse under de anden og tredje år. Denne handling vil sætte de stærkeste sukkerrør til at kravle over arbor og danne det ornamentale cordon.

Tips & advarsler

  • Hvis din græsplæne område har tunge ler i jorden, konstruere en seks-tommer forhøjet område at bruge til udplantning druer. Fyld den med kommercielle pottemuld til at give de unge vinstokke en glimrende start.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com