Hvordan man kan opretholde en Arborvitae busk

September 16

Hvordan man kan opretholde en Arborvitae busk

Arborvitae, et medlem af familien cypress er en fælles stedsegrønt haven busk indfødte til det nordøstlige USA og Canada. De varierer i højden mellem arterne. Dværg arborvitae vokser til omkring 2 fod høj, mens østlige arborvitae kan være 50 fod høje. Arborvitae er almindeligt anvendt til at skjule grimme fundamenter og som privatliv og vind skærme i landskaber. Bladene vokser på fladtrykte grene, er dyb grøn farve og har en skala-lignende udseende.

Instruktioner

•Kapacitet arborvitae buske som nødvendigt for at holde jorden fugtig, men ikke våd. Hvis du klemme jorden i hånden, bør det udgøre en lidt smuldrende bolden uden at forlade finger indtryk.

•Fertilize arborvitae buske årligt ved hjælp af 2 til 4 lbs. pr. 100 kvadratfod af græsplænen af flydende eller granuleret gødning. Tidlige forår er det bedste tidspunkt for ny vækst til at høste fordelene af befrugtning.

•Prune af buske årligt med Sakse til at kontrollere formen og fjerne gren stubbe, rodskud, afrids grene, vand spirer og grene med svagt, smalle crotches. Det bedste tidspunkt at beskære er diskutable, men beskæring i foråret sikrer nye plante vækst vil skjule de brun spids af de afskårne stykker.

•Undersøg arborvitae regelmæssigt for tegn på stress fra skadedyr som bagworms, arborvitae leafminer og skala. Pick bagworms direkte fra planten og behandle arborvitae leafminers og skala med pesticider eller aggressiv parasitter. Kontakt din lokale landbrugs agent til at finde ud af den bedste foreskrevne behandling mod skadedyr.

•Klippe 6-tommer sektioner fra arborvitae lemmer i efteråret eller vinteren til at udbrede nye planter. Sætte stiklinger i tørv eller andre plantning medier. Opretholde en temperatur på 60 grader Fahrenheit at tilskynde rodnet, så plante stiklinger i jorden i foråret.

•Dæk arborvitae med jute eller netting at beskytte mod is, sne og vind skader i vinter. Nogle gartnere bruger også jute ombryde busk fra bund til top. Ikke wrap for stramt; grenene vil bryde eller anlægget vil blive deform.

Tips & advarsler

  • Forskning vækst forventet af din vifte af arborvitae før plantning så du efterlader plads nok mellem planterne. Nogle kan kun vokse til at være 2 fod bred, mens andre kan være 10 fod bred.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com