3-gren tørretumbler Outlet ledninger

September 16

Ledningsføring en tre-ben tørretumbler outlet er påkrævet, når den oprindelige outlet revner, outlet åbninger ikke længere holder tænderne fra ledningen sikkert eller åbninger på forretningen ikke længere levere strøm til tørretumbleren. En 30-amp 240-volts stikkontakt består af to hot ben og en neutral ben, giver 240 volt strøm til at betjene motoren og varmelegeme på tørretumbleren. Undlad at ændre din tørretumbler outlet, hvis den eksisterende outlet har fire åbninger og din tørretumbler ledningen kun har tre stikben. Du skal ændre tørretumbler ledningen til at passe forretningen i denne situation.

Instruktioner

•Look inde i eksisterende tørretumbler elektriske kassen ligger i væggen. Identificere 30-amp kabel-ledninger inde i kassen. Den hvide kabel er neutral og er nødvendig for at fuldføre det ene ben af 240-volt kredsløb til at levere strøm til tørretumbler Kontrolpanel. De sorte og røde kabler inde i kassen er både varme ledninger. Ingen jordledning er til stede, som en tre-ben tørretumbler outlet ikke kræver en jorden.

•Test både de sorte og røde kabler til elektrisk strøm. Drej skiven på en mulitmeter til 250 AC. Touch spidsen af et multimeter sonden til den eksponerede kobber på den sorte ledning og røre spidsen af den resterende multimeter sonden til den elektriske metalkasse. Nål på multimeter vil ikke flytte, hvis ingen elektrisk strøm findes. Gentag testen for det røde kabel inde i kassen. Hvis multimeter nålen registrerer spænding, slukke breaker inde i dit hjem hovedafbryder boks.

•Look på 30-amp tørretumbler outlet og identificere de hot terminal skruer og neutral terminal skruen. Ansigt af en 30-amp 240-volt tørretumbler outlet har tre slots for tre tænderne af en tørretumbler netledning. Neutral åbning er formet som et "L". Når du holder forretningen med den neutrale åbning i bunden af forretningen, vises "L" på hovedet og baglæns. Find den neutrale terminal skrue på bagsiden af outlet, direkte bag denne åbning. De resterende to åbninger er hot åbningerne. Hot terminal skruerne er direkte bag dem.

•Sæt kobber fra det hvide kabel under neutrale terminal skruen på bagsiden af 30-amp 240-volt tørretumbler outlet. Indsæt kobber fra det sorte kabel under en af de hot terminal skruer på bagsiden af den tørretumbler outlet. Indsæt kobber fra det røde kabel under den resterende varme terminal skrue. Tilspænd alle tre af de terminal skruer til at holde kablerne sikkert til stikkontakten.

•Installer tre-ben tørretumbler outlet i den elektriske boks i væggen. Brug de skruer forsynet med 30-amp 240-volt stikkontakt til at sikre outlet til boksen. Dække tørretumbler forretningen med en hårtørrer outlet metalplade. Slå den 30-amp topolet hårtørrer afbrydere i dit hjem hovedafbryder boks.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com