Anbefalede indendørs planter til Las Vegas

September 16

Anbefalede indendørs planter til Las Vegas

Las Vegas har et meget tørt klima, og ifølge University of Nevada, Las Vegas, modtager kun ca 3,5 inches af nedbør om året. Med sommertemperaturer 110 grader eller mere, bruger de fleste mennesker deres tid i airconditionerede hjem eller arbejdspladser. Mange stueplanter er ikke velegnet til den lave luftfugtighed i Las Vegas. Heldigvis, der er nogle indendørs planter, der vokser meget godt i et tørt miljø og nogle har den ekstra fordel af øget luftkvaliteten i lukkede bygninger.

Kaktus og sukkulenter

Kaktus og sukkulenter har udviklet specielt til at trives i lavere luftfugtighed klimaer. De kræver lidt vedligeholdelse og er også en af de få planter, der kan håndtere fuld solen hver dag. Aloe vera og blomstrende kelanchoe (Kalanchoe blossfeldiana) gøre meget attraktivt indendørs planter. Ifølge NASA forskning videnskabsmand BC Wolverton, i sin bog "Hvordan at vokse friske luft", aloe vera (Aloe barbadensis) har den ekstra fordel af at have medicinske kvaliteter og være en af de få planter, der øger ilt i luften om natten, mens absorbere kuldioxid.

Areca Palm

Areca palm (Chrysalidocarpus lutescens) er et godt valg for Las Vegas området på grund af sin brugervenlighed vækst og fordele til indeklima. Det bidrager til at øge indendørs luftfugtighed ved at frigive næsten en kvart af vand i luften hver dag. I betragtning af den lave luftfugtighed i Las Vegas, denne palm kan bidrage til at skabe et mere behageligt indeklima. Areca palmer er også en ekstraordinær luftrenser og hjælper med at fjerne fælles indendørs luft toksiner. Areca palm er hurtigt voksende og attraktiv. Den foretrækker en semi-sun placering.

Pothos

Pothos er en af de nemmeste og alsidig potteplanter kan du finde. De vokser hurtigt og modstå insekt skadedyrsangreb. Pothos tolererer lavt lys og lav luftfugtighed. De er almindeligt anvendt i hængende potter, men kan også være uddannet til at klatre eller plantes som underskov i en indendørs træ. Denne plante er også nemt opformeret.

Kimberley dronning

Bregner kan gøre nogle af de smukkeste stueplanter. Desværre, kan de være svære at vokse, især i lav luftfugtighed. Kimberley dronning (Nephroleis obliterata), dog, tilpasser sig tørrere klima lettere end andre bregner. På grund af sin høje transpiration sats hjælper det til at øge indendørs luftfugtighed. Dette anlæg vil tage en smule mere pleje, fordi jorden forbliver fugtig og bladene skal dug. Kimberley dronningen foretrækker filtrerede sollys.

Spider plante

Selv om spider planter (Chlorophytum comosum) er almindeligvis ses som stueplanter i sydøst, gør de meget godt i tørre klimaer. Spider planter vokser hurtigt og blomstrer hele året. Desuden, bidrager de til at reducere indendørs luftforurening. Modne spider planter producerer mange plantlets. Disse plantlets kan formeres og plantet eller tilbage på moderplanten. De mest almindelige spider planter er brogede, men der er nonvariegated sorter samt. Disse planter foretrækker semi-solen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com