Korrosion på vandhaner og rør

September 17

Korrosion på vandhaner og rør

Når vandhaner og rør i dit hjem tager på udseendet af et eksperiment fra en science-fiction film, er det tid til at komme til bunds i spørgsmålet. VVS korrosion har en række årsager, hvoraf nogle kan oprette sundhedsfarer. Uanset årsagen for rør og armatur korrosion i dit hjem, når venstre ubehandlet, du nødt til at erstatte rør og vandhaner, når de er beskadiget efter brug, eller rense dem hvis du kan.

Årsager

Vandbehandlingsanlæg ikke har noget imod en smule af skalering, en af årsagerne til korrosion, fordi det frakker indersiden af distribution rør og hæmmer andre former for ætsende vækst. Når det former til det punkt, at det reducerer vandgennemstrømning, så bliver det problematisk. Det kræver udskiftning af de dårlige rør. En anden form for korrosion sker når ulige rør slutte inden for VVS-systemet, eller når føre eller kobber udvaskes i vandforsyning linjer fra metal fittings, selv VVS systemer udstyret med polyvinylchlorid (PVC) rør.

Sundhedsrisici

Når rør og armaturer blive tæret, dumper det ætsende vand i din vandforsyning eller spildevandssystem. Ud over at forårsage skader på rør og armaturer, ætsende vand resulterer i æstetiske og sundhedsmæssige problemer. Når rør er tæret på indersiden af systemet, nogle af metal fra rørene sive ned i drikkevandet. I spildevand systemer, kan det føre til rå spildevand utætheder i dit hjem eller i din værftet når korrosion rådner rørene. Hvis der er messing koblinger overalt i VVS-systemet, kunne dette også udvaskes bly og kobber til vandet, der ikke er sikkert til konsum.

Galvanisk korrosion

Når to forskellige metaller er koblet sammen i VVS, kan dette angive en galvanisk reaktion, der fører til korrosion i VVS. Galvanisk korrosion oftest opstår, hvor de offentlige vandforsyning distribution rør tilsluttes vandmåleren. Hvis korrosionen er svær og rør begynde at lække, kontakt din vand nytte hen til lave opgave. Korrosion opstår en elektrokemiske reaktion mellem elektroner. Når rust bryder fri indeni rør, frigiver det rød eller rust bits ind i dit system, som gør vandet smager dårligt. Det forårsager også pletter når hvidvaskning.

Mineral oprustning

Hårdt vand indeholder ekstra mængder af calcium og magnesium, ikke nødvendigvis usunde i drikkevand, men grimme udseende på rør og armaturer. En fælles løsning indebærer installation af en ionbytning system for at blødgøre vandet; men de fleste af disse bruger salt til at blødgøre vandet, der ikke er en effektiv eller juridiske valg i nogle samfund på grund af miljørisici og sundhedsspørgsmål.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com