Hvor hen til lave indvendige døre, der ikke lukker

September 17

En indvendig dør kan stoppe lukning på grund af vejret, luftfugtighed, et skift i huset eller hængsler, at løsne over tid. Ekstrem varme eller kolde temperaturer kan gøre en dør stick. Derudover forårsager høj luftfugtighed træ døre til at svulme op og gør dem holde i deres rammer. Nye huse nogle gange nøjes med eller Skift som tiden går på, som kan gøre en dør passer forkert.

Instruktioner

•Stram alle skruer på dørens hængsler. Arbejde med en partner til at holde døren niveau og stramme skruerne, eller bruge noget til at holde døren i den normale orden vinkel, før du strammer dem.

•Kontrollér positionen af den låsen når det rammer strejke plade. Hvis det rammer for lavt eller for højt, det er grunden er ikke at lukke døren. Hvis det kun mangler lidt, fil ned hullet i strejke plade indtil døren lukker. Hvis det mangler med en større margin, flytte strejke plade, så låsen linjer op med hullet. For at flytte pladen, mejsel ud af hullet for pladen i døren så du kan flytte det, og udfylder den resterende del af det gamle hul med træ fyldstof.

•Undersøg lukkede døren fra den side, hvor hængseltappe er placeret. Hvis døren ikke er firkantet i rammen, kan sagging være årsag til marmelade eller andet sted. Spenard bygherrer levere anbefaler skubbede en tynd pap shim mellem jamb og hængsler til at glatte ud af døren.

•Carefully kig rundt i kanten af døren for at se om du kan mærke, hvor det stikning. Hvis døren er så ensartede som muligt i frame men stadig fange, sand ned det område, hvor det stikning. Dette middel er normalt svaret, hvis en dør har hævede på grund af fugt og er ikke lukke ordentligt som et resultat.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com