Blåbær planter og hjorte

September 17

Blåbær planter og hjorte

Hjorte elsker højenergi frugter, herunder blåbær. I virkeligheden, hvis du har blåbær i din værftet og hjorte nogensinde vandre af, er de næsten sikkert at spise din bær. Den gode nyhed, men er dobbelt. En, hjorte næsten aldrig ødelægge blåbær planter, selv om de ikke kan være godt om efterlod bær for dig. Og to, der er ting du kan gøre for at forhindre rådyr fra at komme i nærheden af dine blåbær planter.

Afskrække med duft

Nogle gange tager det ikke meget for at holde rådyr væk. Eksempelvis er hvidløg meget udbredt at afskrække hjorte. Plantning masser af hvidløg pærer omkring din blåbær kan gøre tricket, eller du skal måske kigge efter en hjorte afskrækkende spray, der bærer denne duft.

Nogle kan vægrer sig ved at gøre deres haven lugt som hvidløg, men det er en bedre duft end mange andre hjorte repellenter tilbud. Rådne æg, for eksempel, er almindeligt anset for en af de bedste lugte at holde rådyr i skak.

Spray afskrækningsmidler arbejde godt, hvis du kun har et par hjorte i nærheden af dit hjem, og hvis hjorte ikke har blevet nydelse i din værftet i lang tid. Genanvende ofte, ifølge producentens anvisninger.

Afskrække med høje hegn

Opbygge et højt hegn rundt om det område, hvor din blåbær vokse er også en god løsning. Men husk, at hjorte er jumpere, så hegnet skal være mindst 7 fod høje. Da blåbær kræver fuld sol til at vokse godt, så sørg for hegnet ikke lægger dine bær i skyggen. Desuden, Sørg for at hegnet er robust og godt satset i jorden eller hjorte kan banke den ned. Da hjorte sommetider forsøger at gå under hegn, skal hegnet rører jorden.

Hvis du har en masse rådyr og de er vant til at komme ind i folks yards til middag, kan et hegn ikke være nok. Installere en anden hegn et par fødder uden for de eksisterende hegn i sådanne tilfælde. Fordi hjorte har dårlig dybdesyn, er de sat af dobbelt hegn.

Afskrække med lavt hegn

f du er kun bekymret over dine blåbær, og ingen andre planter, kan du sikkert placere en 4-mund netting hegnet rundt i buskene, selv. Rådyr lide ikke at sætte sig selv i de trangeste rum. Installere det på en 30-graders vinkel og hjorte vil også bange for at blive viklet ind i netting.

Afskrække med Livestock fægtning

En anden metode, der kan arbejde æglæggende livestock fægtning på jorden rundt din blueberry buske. Sikker indhegning (som består af kvadrater) til jorden med stakes og wire. Typisk, hjorte vil tage et eller to skridt ind i indhegning og derefter tilbage slukket, bange for en fælde.

Afskrække med hunde

Hunde kan være den bedste hjorte afskrækkende, der er. Så hvis du kan lide hunde, holde en eller to udenfor. Medmindre de er gravemaskiner, de vil ikke skade din blåbær planter og de vil gøre et stort stykke arbejde for skræmme væk hjorte.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com