Sådan foretages fejlfinding af udendørs sikkerhed lys

November 18

Sådan foretages fejlfinding af udendørs sikkerhed lys

Ethvert udstyr, der er udsat for vejret vil have problemer på et tidspunkt. Dette er især tilfældet for udendørs sikkerhed lys, fordi de er meget lyse og de cykle til og fra en masse, som kan forårsage hurtig opvarmning og afkøling. Denne artikel vil hjælpe dig med at finde og reparere problemer, når de sker.

Instruktioner

•Kontrollér sikker strømmen er tændt. Switch tændes? Er der en afbryder udløst i panelet? Gøre andre lys eller afsætningsmuligheder på det samme kredsløb arbejde? Hvis der er en switch på sikkerhed lys, vil du nogle gange nødt til at vente op til femten minutter inden lysene kommer når strømmen er tændt. Ombøjning ned af magt på switchen også tendens til at nulstille timeren og følsomhed til deres standardindstillinger.

•Undersøg elpærer. Bruge en pære, som du har testet andre steder for at sikre det virker, eller tage en af pærer fra sikkerhed lys med problemet og se om det virker i en anden armatur. Husk at du aldrig skal røre overfladen af højintensive halogenpærer. Olier fra din hud kan arbejde med den ekstreme varme at knække glas. Altid behandle dem med klud handsker eller en ren klud.

•Look for kunstigt lys i området. De fleste sikkerhed lys faktisk har to sensorer: en fotocelle, der holder dem fra kommer i løbet af dagen og en bevægelsesføler. Fotocelle kan undertiden blive lokket af andre lys i området til at tro det er dag. Så længe der er lys på sensoren, vil det ikke komme på. I nogle tilfælde vil sikkerhed lys, selv lys sensoren og få det til at cykle ud.

•Tjek for interferens. Sikkerhed lys Bevægelsesføleren skal have en uhindret udsigt over området bliver overvåget. Grene, blade, fugle reder og andre ting kan holde det fra sensing bevægelse.

•Juster sensorens position. Forskellige bevægelsessensorer har forskellige karakteristika. Nogle kan se alt inden for en 180-graders syn, mens andre er designet til at kunne se 270 grader eller mere. Kontroller, at sensoren er leder i det rigtige område. Husk at en bevægelsesføler er meget bedre til at se bevægelse på tværs af dens synsfelt, end det er at se bevægelse direkte mod eller væk fra sensoren.

•Tweak følsomhed. Hvis dit lys tændes hver gang en bil kører forbi eller nabos kat hopper over dit hegn, kan du enten punkt sensoren ned en smule eller reducere følsomheden.

•Nulstil tidsindstillingen. De fleste udendørs sikkerhed lys har en switch eller ringe på dem, der tillader dig at indstille, hvor lang tid det vil bo. Disse lys har ofte en test indstilling, der vil kun forlade lyset på i et par sekunder. Dette gør det muligt at bevæge sig rundt i synsfeltet og kontrollere, at det kommer, når du har lyst til.

•Undersøg ledninger når alle andre muligheder er udtømt. Når du åbner den elektriske boks bag armaturet vil du se en hvid og en sort ledning fra hvert lys og tre ledninger fra sensor (hvid, sort og rød). Hver af disse kan også have en grønne eller nøgne kobber jordledning. Den sorte ledning fra sensoren bør være tilsluttet strømforsyningen og den røde ledning til de sorte ledninger fra lysene. De hvide ledninger fra lysene og sensoren bør alle være forbundet til den hvide ledning fra strømforsyningen.

•Bypass sensor til at tvinge det lys til at fungere, hvis alle ellers mislykkes. Frakobl de sorte og røde ledninger fra sensoren og slutte højspændingsledning (den ene, som var forbundet med den sorte ledning fra sensoren) direkte til de sorte ledninger fra lys (som var forbundet med den røde ledning fra sensoren). Tænd for strømmen tilbage og se, hvis lys arbejde. Hvis de gør det, erstatter sensoren. De fleste steder, der sælger sikkerhed lys sælger også udskiftning sensorer.

•Test for strømmen på stikkontakten i lys. Lys kom ikke i det forrige trin, hvis problemet er mest sandsynligt ikke i sensoren. Bryde ud af din multi tester og placere sig hen til læse hus spænding (120 volt i USA, 240 volt i Europa). Fjerne en pære fra en af sikkerhed lys. Tage kundeemnerne og nøje kontrollere, om magten i den lette socket. Hvis du har magt på lys-stik så du slukke for strømmen, udskifte pæren og reconnect sensoren.

•Test om magten i lyskasse. Sluk for strømmen. Åbn lyskasse og fjerne wire møtrik fra linjen magt, der er nu tilsluttet direkte til de lettere sockets. Brug alligator fører til tilsluttes denne strømledning multi testeren og slut anden bly til jordledningen. Hvis dette kredsløb er beskyttet af en ground fejl circuit interrupter (GFCI) du bliver nødt til at fjerne wire møtrik fra hvidt ledninger og slut den anden bly der. Stå klart og tænde for strømmen. Hvis multi-meter viser kraft og derefter slukke for strømmen tilbage ud og erstatte din sikkerhed lys. Hvis der er ingen magt er dit problem i huset ledninger, der ligger uden for rammerne af denne artikel. Ringe til en elektriker.

Tips & advarsler

  • Arbejde med live elektricitet er yderst farligt. Hvis det overhovedet er muligt, du slukke strømmen, før du arbejder på en elektrisk enhed. Når du har brug for magt på for at foretage fejlfinding, holde godt klar af live ledninger og har nogen klar til at slukke for strømmen hurtigt i en nødsituation. Slukke strømmen mens gør forbindelser eller fjerne wire nødder. Hvis det er muligt, Sørg for, at nogen i området ved CPR.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com