Bakterier, der vokser i køleskabet

September 18

Miljø inde i et køleskab skaber normalt en ugæstfri miljø for mange bakterier. Men andre bakterier er i stand til at vokse ved kolde temperaturer, foretrækker nogle fødevarer værter over andre, såsom fjerkræ, æg, mælk og kød. Nogle bakterier gøre deres tilstedeværelse kendt ved at dække mad med uappetitlige farver og fuzzy vækster. Andre bakterier udgør sundhedstrusler uden synlige beviser til at aflæsse deres hånd.

Kolde-Tolerant bakterier

Køleskab dræbe ikke de fleste fødevarebårne bakterier. Formålet med opbevaring af fødevarer i et køleskab er blot at forlænge holdbarheden af letfordærvelige fødevarer. Kolde temperaturer stoppe væksten af nogle bakterier, at pålægge vækstdvale på dem indtil temperaturer varme op. Disse bakterier genoptage voksende når frosne fødevarer er optøet, eller når nedkølet mad når temperaturer over 40 grader Fahrenheit, som er den foreslåede ramme for dit køleskab. Andre bakterier er mere tolerante over for kulde og bliver ikke hvilende i køleskabet, men fortsætte med at stige på deres mad værter.

Fordærv bakterier

Fordærv bakterier forårsager grimme vækster i en regnbue af farver på kølede fødevarer. Ikke alene er maden uinteressant, men det typisk udvikler dårlig smag og lugter. Trods sin farlige udseende udseende, vil ikke fordærv bakterier sandsynligvis gøre dig syg. Mælkesyrebakterier, som omfatter Lactobacillus og Pediococcus Oenococcus arter er ansvarlige for at producere yoghurt. Men under lave temperaturer, som i et køleskab, disse samme bakterier er de primære syndere, der forårsager mad fordærv. Mælkesyre bakterier kan forårsage fødevarer at smage leveren-lignende eller teatralsk, og de kan forårsage kød til at blive grøn.

Sygdomsfremkaldende bakterier

I modsætning til fordærv bakterier forlade patogene bakterier ikke telekort i deres tilstedeværelse, som fuzzy vækster og regnbuens farver. De lure usete på kølede fødevarer uden selv en ildelugtende antydning eller sjov smag. Disse er de farlige bakterier--sygdomsfremkaldende organismer, der kan gøre dig syg. De fleste sygdomsfremkaldende bakterier som Salmonella arter og E. coli, vokser ved temperaturer mellem 40 og 140 grader F. Men Listeria arter bakterier, som kan forurene frugt og produkter af rå mælk, kan fordobles i numre hver dag til dag og en halv på 39,5 grader F.

Fødevaresikkerhed

Et køleskab indre temperatur er kritiske for levnedsmiddelsikkerheden. Hvis dit køleskab ikke er udstyret med et termometer, skal du bruge et apparat termometer til at overvåge dens interne temperatur. Holde temperaturen mellem 34 og 40 grader F, selvom koldere temperaturer forhindre mad fordærv bedre. Overfyldte køleskabe har områder, der kan være varmere end termometeret læsning på grund af dårlig luft omløb, så pakke hylderne løst. Inspicere døren segl for at kontrollere det danner en stram pasform med køleskab kroppen så der er ingen varme gevinst inde dit apparat.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com