Kan du lufte en Pellet komfur gennem kældervægge?

September 18

Med prisen på elektricitet, gas og fyringsolie krybende nogensinde højere, kan du kigge efter alternative måder at holde din familie varme denne vinter. Hvis du har plads i din kælder og tænker i installere en pellet komfur, kan du lufte det igennem væggene.

Pellet komfur

Pilleovne kan installeres i pejse eller som fritstående enheder. De brænder små pellets fremstillet af komprimeret savsmuld, affald af papir og træflis. Pilleovne er ekstremt energieffektive i forhold til andre fast brændsel brændende systemer. En velholdt system kan nå forbrænding effektivitet 85 procent. De er også cool at røre ved, hvilket reducerer faren for børn og kæledyr.

Udluftning

Du kan lufte en pellet komfur gennem en eksisterende pejs skorsten. Udstødningsgassen affald kan gå gennem en lille flue rør. Fordi pilleovne bruge fans til at blæse væk gasser, kan flue rør køre vandret gennem en væg til ydersiden af dit hjem. Så længe din kælder har en del ovenfor lønklasse, kan du lufte komfur gennem væggen.

Ulemper

Pellet og brændeovne fungerer meget som Rumopvarmere: de varme området omkring dem, men på deres egen kan ikke opvarme en hel hus. Hvis du vil bruge pellet komfur til at opvarme din kælderen kun, kan du. Hvis du ønsker at bruge det til at opvarme hele dit hjem, skal du installere fans til at trække varmen fra enheden og eventuelt bruge kanalsystem for at flytte varmen gennem dit hjem.

Overvejelser

Installation og udluftning en pellet komfur i din kælder vil tillade dig at gemme pellet brændstof i samme område som ovnen. Pilleovne skal normalt være fyldt en gang om dagen, så det vil skære ned på behovet for at bære poser af pellets ind i dit hjem. Pilleovne kræver elektricitet til at arbejde; når strømmen går ud, komfur fans, at lufte pelleten stop løb. Dette kan føre til komfuret fylde din kælder med røg.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com